Prva prodaja imovine fabrike “Spektar“, određena početna cena

0
1415
Foto: RINA/I.Nikolić

ČAČAK – Stečajni upravnik DOO „Spektar” iz Čačka Milutin Obradović oglasio je prvu prodaju nepokretne i pokretne imovine stečajnog dužnika javnim nadmetanjem, a na prodaju se nude dve imovinske celine.

Prva obuhvata osam poslovnih i ostalih zgrada u Čačku ukupne površine 1.591 kvadrat, sa pravom korišćenja zemljišta u društvenoj svojini od 1,37 hektara. Početna cena za ovu celinu je 42,1 miliona dinara, a depozit 16,9 miliona.

U drugu celinu svrstana je imovina „Spektra” u selu Gazdare, opština Medveđa: fabrika špriceva (1.646 kvadrata), još pet objekata površine 205 kvadrata, kao i 95 ari zemljišta u privatnoj svojini, oprema i kancelarijski nameštaj. Početna cena za ovu celinu je 5,9 a depozit 2,35 miliona dinara.

Nadmetanje je zakazano za 25. mart u agenciji „Astra” u Čačku.

Privredni sud u Čačku otvorio je marta 2017. stečaj nad privrednim društvom za proizvodnju i promet medicinskih sredstava, laboratorijskog pribora i plastične ambalaže „Spektar” zbog trajne nemogućnosti plaćanja obaveza. Inače, ukupne obaveze „Spektra” iznose 191.999.234 dinara.

Izvor: RINA

Prethodni članakObradović tužio Vučića zato što ga je nazvao pljačkašem i fašistom
Sledeći članakPripremna nastava na FTN velika pomoć za buduće brucoše

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here