Obradović: Vratio sam se u Čačak jer smena SNS kreće sa lokala

14
709

ČAČAK – Bivši predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da režim Aleksandra Vučića može biti doveden u pitanje najpre odozdo, sa lokalnog nivoa i da se zato vratio u lokalnu politiku u svom rodnom gradu Čačku posle mnogo godina odsustvovanja i bavljenja republičkim temema.

 • Jedino rešenje za iskorak na političkoj sceni Srbije jeste da svako od nas iz opozicije prvo smeni lokalnu naprednjačku vlast u svojoj sredini, pa ćemo onda osloboditi i celu Srbiju – poručio je Obradović u autorskom tekstu za list “Danas“.

On je naveo da na to upućuje iskustvo sa gubitkom vlasti Slobodana Miloševića, kao i DOS-a.

 • Kompletna opozicija zato bi trebalo da se koncentriše na izbornu pobedu u što više gradova i opština na preostalim lokalnim izborima širom Srbije koji nas očekuju za nekoliko meseci – ukazao je on.

Prema njegovim rečima, niko iz opozicije ne može samostalno da se suprotstavi izborni manipulacijama i krađama niti da pobedi naprednjake.

Opozicija to može da učini, kako je istakao, „isključivo u saradnji i jedinstvenom predizbornom nastupu koji bi podrazumevao koordinisanu zajedničku borbu protiv izbornih nepravilnosti i pametno dogovorene izborne kolone od kojih niti jedna neće ostati ispod cenzusa i na taj način pod Dontonovom sistemu omogućiti Srpskoj naprednoj stranci dodatne mandate“.

Izvor: Beta

Prethodni članakPreminula Slađana Milošević
Sledeći članakVladimir Zlatanović imenovan za selektora U16 reprezentacije Srbije

14 KOMENTARA

 1. Sve što je u Srbiji bilo interesđžija, radilo je protiv Dveri i Boška Obradovića. Dok je istinoljubiva Srbija uživala u tome kako u Skupštini Boško predstavlja ideologiju i program Dveri , oni koji se bogate na grbači naroda lažno su ga napadali. Interesđžije aplaudiraju Rističeviću, Jovanovu, Bakarecu, Keni, Bulatoviću, Dubravki Filipovski, Nataši Jovanović, jer su oni njihovi. Dveri su narodne.

  • Kakve ti gluposti pričaš. Narod u Beogradu nije oterao ni Boška, ni Dveri.. Ti pričaš nebuloze . Za takve kao ti i jeste ova vlast. Za takve nisu borci za pravdu, za državu , za narod , za pristojan život. Takvima kao ti i trebaju ovakvi kao što su sad na vlasti, koji gledaju samo sebe, a za narod ih zabole.

  • Kobojagi Dr, o čemu ti pričaš. Boško da nije najveći kritičar naprednjačke vlasti, i da je hteo da se proda Vučiću, odavno je to mogao da uradi. Davno je mogao da bude u Vladi. Ali Boško je istinski i najveći kritičar SNS a. Za razliku od Milice on ima obraz i nije na prodaju.
   A tebi, Dr, bolje bi bilo da ne pričaš gluposti i da se okreneš kritici onih koji uništavaju ovaj narod boreći se samo za sebe, a na grbači ovog jadnog naroda.

 2. Sanjas, sanjas Bole. A kad se probudis ? Kosmar. Ne pominji 5 oktobar. Narod je tada shvatio da i od losih mogu da dodju gori.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here