Obradović: Vreme za dijalog je iscurilo, idemo li na izbore ili na ulicu?

4
279

ČAČAK – Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da je danas tačno šest meseci do predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji, čime je probijen rok za završetak međustranačkog dijaloga o poboljšanju izbornih uslova.

Kako je Obradović rekao za portal Direktno.rs, time je odložen početak primene “najvažnijeg uslova za slobodne i poštene izbore“, odnosno otvaranje medija “za glas opozicije i kritičko mišljenje“ najmanje šest meseci pre izbora.

On je ocenio da su budući koraci opozicije ili izlazak na izbore i “zajedničko suprotstavljanje vlastima u pokušaju nove izborne krađe“, ili novi zajednički izlazak na ulicu.

Mislim da građanima Srbije dugujemo brz odgovor na ovu dilemu jer je vreme iscurilo i više ga nema za gubljenje. Izađimo i iskreno recimo da idemo na izbore ili izađimo i pozovimo na proteste protiv svih nepočinstava ove vlasti – naveo je Obradović.

Izbori na svim nivoima u Srbiji najavljeni su za 3. april 2022. godine.

Izvor: Beta

Prethodni članakPotpisani dres Bogdana Bogdanovića na trećoj humanitarnoj aukciji kafea “Žoc“
Sledeći članakČetiri osobe iz Čačka i jedna iz Ivanjice izgubile borbu sa koronom, čak 26 prijema na kovid odeljenja bolnice

4 KOMENTARA

  1. Kad slušam naprednjake, njihove analitičare i čitam šta kažu njihovi botovi, zaključim da je Vučić gotov. Grčevito brane svoj kriminal , laž im je udarna pesnica u političkoj borbi , a narod sve više stenje u nemaštini i koroni. Opozicija da se ujedini i eto pobede.

  2. Bolje ti je na ulicu. Bolje se snalaziš. Tu nema posmatrača, izbornih pravila, brojanja glasova. Pa da se nešto pogreši. Samo navali, psuj, galami, i ako možeš i udari nekoga. Lepota Božja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here