Obustava saobraćaja u delu Ulice Ilije Garašanina zbog izgradnje parkinga kod kupališta

9
767

ČAČAK – Zbog izvođenja radova na izgradnji parkinga kod gradske plaže, u narednih nekoliko dana biće na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Ilije Garašanina od Košutnjaka do ulaza na kupalište kod brane.

Tim povodom u Sportskom centru “Mladost“ izdali su kratko obaveštenje.

Molimo sve posetioce ovog dela prostora SC “Mladost“ da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da koriste prilaze za pešake preko gradskog bedema (pored atletske staze ili istočne tribine gradskog stadiona), dok apelujemo da se vozila u narednim danima parkiraju na parkingu kod OŠ “Vuk Karadžić“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČetiri pacijenta iz Čačka i Lučana preminula od korone u poslednja 24 sata
Sledeći članakĐorđe Pejak dobio najveći broj glasova i izabran u Izvršni odbor Stonoteniskog saveza

9 KOMENTARA

 1. Ovih vrzinara na sve strane. Nisu se makli od njih ni za mm. Neka ih. Ali ne mogu oni da sole pamet svima. Nih čeka njihova vrzina, đedovina, ako ih nisu prodali pa se skotrljali u grad. Neka se vrate. A nas neka puste da se gušimo. U sopstvenom smradu. Dosta bre više. Preklinčili su.

 2. Lažeš Nikola kako zineš. Ja živim u zadnjoj zgradi na Keju, malte ne uz branu. Svaki dan sam gledao Moravu, puna plaža i sa jedne i sa druge strane, puni bazeni i to u uslovima korone. Zato ćuti. I ti i svi kritikanti svega što se radi. To se zove pakost.

  • Ružno je ljude vređati ali Vi, botovi ne umete drugačije. Kako nigde nema slike tih kupača ovoga leta u Moravi. Ako mislite na šetače, toga je uvek bilo. I po blatu i po prašini su bile pune bašte.

 3. Gde su sada gradjani da se pobune. Zar nije bolje parkirati auto u blatu i vrzini nego sada na asvaltu koje ce da isparava pri velikim vrucinama i direktno uticati na zdravlje nase i nase dece. A da ne pominjem los uticaj novog asvalta na pneumatike. Sramota.

 4. Zar se neko kupao u novembru pa su ga oterali? Ne verujem. Doduše šetača nikad više, ja bio večeras. A tek kad bude gotov parking biće još više. A ti Nikola crkni od muke. Jado jadni.

  • Nikad toplije leto a u Moravi nijednom više od dvadeset kupača. Ako me sećanje služi, ranije je pa pesku bilo hiljade kupača u Moravi. Ali, ipak je beton, beton.

   • Burazeru, ti iz Čačka nisi sigurno. Kad je na gradskoj plaži bio pesak, keve ti? Bio je jedino neasfaltirani put odakle su stizali oblaci prašine kad god prođe neko vozilo. Ako je to za tebe pesak, onda ok.

 5. Izgleda da će i ovde da naplaćuju parking. Oterali su kupače, sada će da oteraju i ljude u šetnji. Samo su bitni gosti lokala zbog kojih je i betoniran ovaj deo grada.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here