Od 1. novembra isplata 30 evra svim punoletnim građanima

1
514

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će isplata 30 evra novčane pomoći početi 1. novembra svim punoletnim građanima Srbije koji su se za tu pomoć prijavili u aprilu.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Mi ćemo 1. novembra isplatiti 30 evra svim punoletnim građanima Srbije. To je onih 30+30 evra, za koje su se ljudi već prijavili. Imamo taj novac na računu i nastavljamo podršku građanima – kazao je Mali danas.

U okviru trećeg paketa pomoći, u decembru će biti isplaćeno još 20 evra finansijske pomoći, rekao je za TV Hepi ministar Mali.

Otvaramo 15. novembra prijavu za 20 evra, a taj novac će biti isplaćen u decembru – objasnio je ministar finansija.

Za 20 evra u decembru mogu da se prijave svi oni koji su postali punoletni nakon 24. aprila 2021. godine. Za njih je otvorena mogućnost prijavljivanja na isti način kao i do sada preko sajta Uprave za trezor i to od 15. do 30. novembra.

S druge strane, svi ostali građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra, kao i penzioneri, ne treba ponovo da podnose prijavu jer će im pomoć od 20 evra biti automatski uplaćena u decembru.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOd sutra ponovo letovi za Beč sa aerodroma “Morava“
Sledeći članakKovid pozitivna svaka treća testirana osoba u Čačku

1 KOMENTAR

  1. Ovaj Mali ovakvu izjavu ponavlja u poslednjih petnaest dana. Svaki put drugačije ko treba da se prijavljuje a ko ne. Sve mi se čini da to radi namerno ne bi li napravio što veću zabunu. Možda se neko prevari i ne prijavi se a trebao bi ako misli da dobije pare.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here