Od danas nova usluga EPS-a: Plaćanje struje preko portala “Uvid u račun“

1
959

EPS je objavio da će domaćinstva i mali kupci električne energije od srede, 1. novembra, na sajtu EPS-a moći da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – „Uvid u račun“.

Podsetimo, od prvog dana novembra na snazi su i novi, skuplji cenovnici EPS, pa će računi za struju biti uvećani u proseku za osam odsto.

Kako je istaknuto u saopštenju EPS, pokretanjem novog, savremenog i efikasnog elektronskog servisa EPS unapređuje poslovanje, razvija nove usluge i pobolјšava kvalitet postojećih servisa za kupce električne energije.

Domaćinstva i mali kupci sada će imati brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju mesečnog zaduženja, pre štampanja i distribucije uobičajenom poštom, navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da dodatne funkcije portala omogućavaju uvid u arhivu računa i uplata iz prethodne tri godine, kao i detalјan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

Iz EPS naglašavaju da će korišćenje portala biti jednostavno, kao i proces registracije i prijave.

Korisnici portala će moći bezbedno i brzo elektronski da plate račun bez odlaska u poslovnice platnih institucija i to putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard – navodi EPS.

Novina je i da će korisnici portala preko jednog naloga moći da pregledaju i elektronski plate račune za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Srbije.

Izvor: O21.rs

Prethodni članakZašto se čini da u Čačku nema dovoljno zaplena kokaina i heroina
Sledeći članakProgram Prestonice kulture za novembar: Pozorišne premijere, koncert hora RTS, jubilej časopisa “Gradac“…

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here