Oslikan još jedan zid u čačanskoj “ulici murala“

1
1172

ČAČAK – Nova sezona oslikavanja murala u organizaciji DUK-a (Dani urbane kulture) počela je poslednjeg dana aprila na zidu zgrade koja se nalazi na uglu Skopske i Ulice Gavrila Principa.

Grupa umetnika iz Švajcarske je svojim radom kompletirala je takozvanu “ulicu murala“. Ovo je četvrti zid koji je oslikan u Ulici Gavrila Principa. Prethodna tri urađena su leta prošle godine.

Posle dvogodišnjeg zatišja, DUK se vraća punom parom ovog proleća sa novim lineupom crtača. Ove godine nastavljamo sa skupljanjem novih murala, a od sledeće godine možete očekivati povratak muzičkog dela i DUK Festivala u punoj snazi. Ovu sezonu započinjemo sa ekipom iz Švajcarske koja će svojim kolaborativnim zidom kompletirati takozvanu ‘ulicu murala.’ Robis, Kastom i Mone su gradu Čačku podarili još jedan fantastičan mural, kao i Akryl sa manjim intervencijama. Kompletirana ‘ulica murala’ je prava uvertira za letnji lineup crtača koji stiže u junu. Od 7. juna očekujte postavu kao nikad do sad – poručili su iz DUK tima.

Jedan od tri murala urađenih prošle godine u Ulici Gavrila Principa

Izvor: Morava info

Prethodni članakMinistarstvo ispituje propuste u radu Centra za socijalni rad u Čačku: Procenili da nije rizičan, a on ubio, majku, oca i dedu
Sledeći članakU Čačku će se i naredne sezone gledati najkvalitetnija regionalna košarka, Borac ubedljiv u Čajetini

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here