Otkupljena zgrada u centru Čačka zvanično predata na korišćenje Apotekarskoj ustanovi

6
5498

ČAČAK – Pre nekoliko dana i zvanično je potpisan ugovor između Grada i Apotekarske ustanove Čačak o korišćenju prostora u kojoj se ova ustanova nalazi, bez nadoknade. Zgrada u kojoj je smeštena Apotekarska ustanova od septembra je zvanično u vlasništvu Grada.

U pitanju je prostor od 219 metara kvadratnih, koji je Grad otkupio od naslednika starih vlasnika objekta, kojima je on restitucijom vraćen u vlasništvo. Tom prilikom gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio je zaposlene u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Izuzetno sam ponosan što smo uspeli u nameri da ovaj prostor na Gradskom šetalištu pribavimo u svojinu Grada, a cena je bila 206.000 evra. Ovo je divan objekat, u kome radi odličan kadar na čelu sa direktorkom Sanjom Simović i ubeđen sam da će oni, na zadovoljstvo stanovništva čitavog regiona, nastaviti sa uspešnim radom – rekao je Todorović.

Direktorka Apotekarske ustanove Sanja Simović izrazila je zahvalnost gradonačelniku i ostalim predstavnicima lokalne samouprave što su prepoznali značaj Apotekrske ustanove Čačak u obavljanju farmaceutske delatnosti i na teritoriji Čačka, ali i na teritorijama opština Lučani i Ivanjice.

Naša uprava je u ovom prostoru više od tri decenije, a potpisivanje ovog ugovora i pribavljanje u javnu svojinu, samo potvrđuje da naš osnivač ceni profesionalan rad 75 zaposlenih, od čega 39 diplomiranih farmaceuta – rekla je direktorka Simović, obećavajući da će nastaviti da rade za dobrobit svih naših sugrađana.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZelenović u Preljini: Idući vikend počinje zajednička borba, da vidimo leđa “Rio Tintu“
Sledeći članakImaćemo nove rekorde u broju obolelih, ogroman skok za sedam do 10 dana

6 KOMENTARA

  1. Svaka cast na komentaru. Mnogo ima dokonih ljudi koji bi da źive od kritike I izmišljanja.Dobro je da ima i onih koji vide prave stvari I razumeju se u investicije.Danas je na Moravi bila mladost Čačka I na radost veliki broj dečijih kolica.A sećam se smo price oko „behatoniranja“.

    • Ono kad kažete više nego što treba. Na Moravi je uvek, ali uvek bilo puno kada je lepo vreme. Samo je prošlo leto bilo izuzetno malo kupača u odnosu na ranije godine. Čija li je to zasluga?

  2. Šta li će sad smisliti ovi sto kritikuju Miluna. Trajno rešio problem prostora za Centar za socijalni rad, a sad i za Apotekarsku ustanovu Čačak. Čekaju uputstva marketinške agencije iz Beograda, a do tad, samo uobičajene fraze. Šta ono neki rekoše, nikako da se pribave nove vrednosti? A za vreme Miluna više izgradjeno ili pribavljeno nego u prethodnih 30 godina.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here