Ovako je bilo na koncertu ansambla “Kolo“ na Gradskom trgu (FOTO)

0
1684

ČAČAK – Sinoć je na Gradskom trgu u Čačku održan veliki koncert Nacionalnog ansambla “Kolo“, u organizaciji Turističke organizacije Čačka, pod pokroviteljstvom grada Čačka.

Više stotina posetilaca pratilo je programski spektakl pod nazivom “Kolodrom“, gde je više od 80 profesionalnih igrača i eminentnih umetnika, igrom i pesmom, predstavilo deo kulturnog nasleđa Srbije, koje čuvaju više od 75 godina.

Publika je uglas vraćala ansambl “Kolo“ na bis nekoliko puta.

  • Ponosni smo da drugu godinu zaredom u našem gradu nastupa Nacionalni ansambl “Kolo“, svojevrsni čuvar naše tradicije i kulture. Svojom igrom i izvanrednim koreografijama, muzičkim aranžmanima i scenskim nastupom uvek oduševe Čačane i sve koji se zateknu u našem gradu. Od najmlađih sugrađana do onih najstarijih, svi su sa velikim emocijama pratili događaj i ovacijama vraćali ansambl na bis nekoliko puta. Događaj je bio veoma posećen, a nadamo se i budućoj saradnji sa ansamblom i radujemo se njihovim novim programima – navode organizatori.

Sledeći veliki događaj u Čačku biće “Etno fest“, koji će se održati od 20. do 25. jula na Gradskom trgu. Kao i prethodnih godina, Čačani će imati priliku da vide folklorne ansamble iz čitavog sveta.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPonovo poskupeli i dizel i benzin
Sledeći članakVelimir Ilić: Opozicija će početi da donosi smeće ispred zgrade Gradske uprave

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here