Ove godine projekat javne garaže kod taksi stanice

18
1913
Jedno od idejnih rešenja javne garaže kod taksi stanice; foto: JKP ''Parking servis''

ČAČAK – Ove godine biće izrađen glavni projekat javne garaže u Čačku, izjavio je direktor JKP “Parking servis“ Zoran Blagojević.

On je u intervjuu za “Čačanski glas“ rekao da je za tu namenu iz gradskog budžeta opredeljeno 12 miliona dinara. Kako je objasnio, javna garaža biće stacionirana na lokaciji sadašnjeg parkinga kod taksi stanice.

Predstoji izrada Glavnog projekta, a potom će Grad Čačak odlučiti po kom modelu će se graditi javna garaža, da li koncesijom, javno-privatnim partnerstvom, iz kredita ili državnih fondova. Na radost sugrađana, imaćemo objekat gde ćemo moći da obezbedimo prostor za sva vozila koja su u ovom momentu parkirana kod robnih kuća, lučnih zgrada i taksi stanice. U sklopu garaže će verovatno biti i komercijalno-poslovni sadržaj – naveo je Blagojević.

Izvor: Morava info, Čačanki glas

Prethodni članakBesplatan ulaz na utakmicu Borac – Zadar za 1.500 Čačana
Sledeći članakI ove godine 10.000 dinara za prvorođeno i drugorođeno dete

18 KOMENTARA

  1. Pa kad saberete sve to na taj prostor, zaista će biti kao u košnici. Misli li ko glavom u toj upravi grada koju plaćamo? Kad će bulevar biti dovršen? Stigli do pošte i ćute od izbora do izbora.. Tako će i sa ovom prezentacijom biti-sklepaj bajku za 10 min pa im maži oči.. Strašno

    • U pravnoj državi bi trebalo da pitaju. Čovek kupio stan sa određenim uslovima stanovanja. Ako se menjaju uslovi trebaju ti stanari da se pitaju. Neka prave garažu ispred skupštine grada.

  2. Pred izbore sve glavni projekti, sve se radi al za malo. Vi niste normalni, nije mi jasno da toliko lažete, pa ova priča se uvek aktuelizuje pred neke izbore i kad prođu, niko ništa ne pominje. Pre par godina priča kako će se odmah krenuti u rekonstrukciju Borčeve hale samo da pređe vlasništvo na grad i da se napravi potporni zid. Grad preveo halu u svoje vlasništvo, zidić od metar uradili i stali. Niko ništa više ne pominje kao da se ne valja… Ej bre pa nismo mi ovce!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here