Ovo je kompletna lista kandidata za odbornike “ProBudimo Čačak“ Pavla Jelesijevića

29
2089

ČAČAK – Gradska izborna komisija proglasila je listu “ProBudimo Čačak“, koju predvodi Pavle Jelesijević i ona će na glasačkom listiću 2. juna biti pod rednim brojem pet (5).

Na listi se nalazi 28 odborničkih kandidata. Podsetimo, čačanski parlament u svom sazivu ima 75 odbornika.

Prvi na listi je aktivista sa društvenih mreža, elektroinženjer Pavle Jelesijević. Druga je profesor razredne nastave Vesna Jerotijević, a treća profesorka fitičke kulture Mica Savković.

Od široj javnosti prepoznatljivih imena tu su još i novinari Stojan Marković (4. na listi), Rastko Despotović Radičević (5.) i Mila Tomić (7.), profesor fizičke kulture i službenik SC “Mladost“ Dragan Savković (10.), majstor pekarstva Goran Pavlović (18.)…

Kako izgleda lista kompletna lista “ProBudimo Čačak“ pogledajte na OVOM LINKU.

U narednim danima Morava info predstaviće i sve druge izborne liste koje budu proglašene od strane Gradske izborne komisije u Čačku.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSNS: Čačak je danas privredno preporođen i reindustrijalizovan grad
Sledeći članakSutra prvo izvlačenje “Uzmi račun i pobedi“, u igri više od 40 miliona računa

29 KOMENTARA

 1. Izgleda je SNS u problemu malo u Cacku.
  Svi se udruzili protiv SNS, i izgleds svaka lista prolazi cenzus, sto znaci sa uzima odbornike SNS-u.
  A SNS od koalicije, a pre svega od SPS, nema nikakve vajde. Niti imaju ljude po MO, niti ista. Bice ovo vrlo neizvesno do samog kraja
  SNS 52%, sva opozicija 48% licna procena

  • Kakve veze ima što sve liste opozicije prelaze cenzus kad sve ukupno jedva da će imati 40%. Tri liste će biti između 3-5% (Dveri, Nova Srbija, Pavle). A preostale tri ukupno će biti na oko 25-27% (Ćalović, Nestorović, SPN). Bez većih problema SNS i SPS ostaju na vlasti.

   • Pretpostavljam da si od sns Calovica ili od ekipe protiv nasilja. Calovu skupljao sns a vi skupljali 6 stranaka 12 dana potpise.Pavle skupio SAM za 4 dana,nijednu osobu nije na telefon zvao da dodje,dolazili mu ljudi od jutra do mraka bila je navala za potpise.Da je skupljao 10 dana skupio bi 4000 potpisa.Bojite se Pavla jbg..i treba.

 2. Ako ova grupa sa rođačkim, bračnim i biznis kombinacijama pređe cenzus onda stvarno treba kolektivno da se iselimo iz ovog grada. Jad i beda.

  • Možda su stavili sebi bliske ljude da bi se osigurali da neće prodati svoj mandat esenesu,sve jake partije i udruzenja tako rade,mućni malo glavom? Odbornicka plata je max 20000 dindzi mesecno,smejurija.Ili si pakostan Dzone ili si ne bas pametan ili si SNS.Ili pripadas ekipi fejk naprednjaka sa Moravice.

  • Druze Ilija,ova lista ce biti 2. na izborima,odmah posle SNS-a.I ovaj mali ce vam doci glave,celoj ekipi vama iz sns,polako, sat otkucava do 2. juna.Pusa

    • Glas daj SNS ako zelis da i dalje nesto novo vidis u gradu. Kako vam nije jasno, ako Gradonacelnik ne bude iz SNS, nema za Cacak nista.

     Ovo nije ucena niti pretnja, ali da li bi bi “jacali“ svog politickog protivnika?
     Jasno je sve. Zato glas daj SNS, i videces dosta dobrih stvari u ovom gradu

     • Pa ne moram više da hledam kilometre behatona… a i pogledaj malo prosečnu platu u Čačku u odnosu na druge gradove. I prestanite više sa mantrom da će nam biti gore i da je Milun dobar a oko njega loši. Jer s kim si, takav si. Sportski pozdrav

  • Zaista mi nekad bude žao nas kao naroda, pitam se da li smo sve ovo zaslužili? Nisam nikako za SNS ali i ako ovaj momak pređe cenzus onda od svega pravimo da nam bude gore. Svaki ozbiljan čovek vidi da ovaj momak ne može da vodi trafiku a kamoli da odlučuje o gradu sa 110.000 stanovnika. Jesam da treba smeniti ove na vlasti koji su bezobzirni, frizirali obrazovanje, zivotne biografije, ne vide dalje od nosa, bahati, bezkurpulozni ali ako nam je ovakav lik pandam SNS-u onda kuku i lele nama.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here