Ovo su konačni rezultati lokalnih izbora u Čačku

15
3332

ČAČAK – prema podacima Gradske izborne komisije (GIK), u Čačku je na lokalnim izborima učestvovalo 43.277 glasača, što je 44,81 odsto od ukupnog broja upisanih u birački spisak.

Ovo su rezultati lokalnih izbora:

1. SNS – 28.579 glasova (66,03%) – 54 mandata
2. SPS-JS – 4.770 glasova (11,02%) – 9 mandata
3. Nova Srbija – 2.616 glasova (6,04%) – 5 mandata
4. POKS – 2.231 glas (5,15%) – 4 mandata
5. GG “Čačak je naš) – 1.537 glasova (3,55%) – 2 mandata
6. SRS – 862 glasa (1,99%) – bez mandata
7. Stranka Rusa Srbije – 744 glasa (1,92%) – 1 mandat

Nevažećih listića bilo je 1.934.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDvojica Čačana na reprezentativnom spisku Igora Kokoškova
Sledeći članakDobar nastup biciklista Borca u Sofiji i Beogradu

15 KOMENTARA

  1. 133 miliona evra je milun potrosio u prosli mandat..vidicemo koliko ce u ovom mandatu potrositi..rezultati na zadnjem mandatu su par hiljada Cacana manje.Vidicemo koliko ce ljudi sad pobecici ! Bojkot je uspelo jer 60% Cacana je bojkotovalo partijske parazite

    • Tako mali Perica sa manjkom inteligencije zamišlja politiku. U Čačku izlaznost nikada nije bila veća od 60%, a i to je mnogo, ali neka. Pošto je izlaznost 45% znači da Boškić, Ćalov i Radoje imaju ukupno 10%. 5% nije na izbore izašlo zbog korone. Ako neko od opozicionara misli da su bojkotom napravili dobar rezultat neka im, neka žive u zabludi još 4 godine.

    • Nepismeni,pukao bojkot kao i tvoja socijalna pomoc..Ovi moji u Holandiji kazu da tumaraš po ulicama i pričaš sam sa sobom..Udarili milioni u glavu,a tebi ni jedan cent da kapne..

  2. Ovo je dokaz da ipak ova vlast nije mogla da se srusi sa abrovima tipa tetka i njen zid,ujko i njegov sokak i slicno.Cacak postaje grad za dobar zivot a sa jos malo uređenih javnih povrsina grad je sve lepsi i cistiji.Sto se tice izbora jedini gubitnik je Ivan Calovic njega je bojkot kostao 15-20 odbornickih mandata i stvaranje stabilnog birackog tela ali politika je ipak vise od igranja.Pobednici sve cestike i nastavite gde ste stali.

    • Ako ti ovakav Cacak postaje dobar grad za zivot ili si se kasno doselio ili nisi pri sebi. Ja koji sam u njemu rodjen i zivim vec 40god. znam da nikada nije bio ruzniji.Dovojno je prosetati ulicama koje ni jednog drveta nemaju pa da ti se zaplace

  3. Nevažećih 1934 glasova. To znači 3 mandata. Da je „opozicija“ imala bar zrno soli u glavi i da je pozvala „svoje bojkotaše“ da „aktivno bojkotuju“ izbore nevažećim listićima pa da se nakon izbora „legitimno“ pozove da su svi nevažeći listići ustvari njihovi glasovi, možda bi i mogla da „talasa“. Ovako su samo potvrdili da se ne razumeju u politiku i da čekaju da ih neko „oktroiše“. Davno je S.V. Tempo objasnio, „Politiku ili partiju čini organizacija (model) 95%, kadrovi i ideologija po 2% i sve ostalo 1%.

  4. Čega da ga bude sramota, Dragana? Što je ulepšao grad? Što je smanjena nezaposlenost? Što se radi i gradi gde pogledaš? Ti se sami.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here