Parezanović: Obradović u američkoj ambasadi pljuvao Srbiju i tražio podršku za dolazak na vlast

7
409

ČAČAK – Poverenik Gradskog odbora SNS u Čačku i narodni poslanik te stranke Marko Parezanović oglasio se saopštenjem za javnost povodom sastanka predstavnika opozicije sa zvaničnicima Sjedinjenih Američkih Država.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Bio jednom jedan Boško. Proglasio je sebe za najvećeg živog neprijatelja EU, zakletog borca protiv „briselskih komesara i njihovog novog Centralnog komiteta“. I još je proglasio sebe za zakletog neprijatelja Amerike i osvetnika Srpstva, lidera novog političkog talasa koji će da sruši postojeći svetski poredak. A onda Boško upozna jednog Dragana. I zaboravi sve sto je bilo, i mučeno Srpstvo, oteto Kosovo i svoj zavet, večite neprijatelje svoje koji kako kaže „piju krv srpskog naroda“. I ode Boško u ambasadu SAD na kanabe zapadno, da zapadnim „komesarima“ objasni šta to u Srbiji ne valja.

I nije ništa novo u tome da opozicija u Srbiji koristi svaku priliku da pred strancima kaže sve najgore o svojoj zemlji i da traži stranu podršku za dolazak na vlast. Tako je i Obradović u ambasadi SAD-a strancima objasnio kako u Srbiji vladaju diktatura i fašizam, te dalje odsustvo slobode medija i ljudskih prava. I to je sve rekao istim ljudima koje je godinama nazivao najvećim agresorima i okupatorima na svetu. Na stavove najveće sile o KiM bio je nem. Naravno, ispred ambasade nije parkirao Opel Astru iz 1995. godine koju je pokazao novinarima u Čačku, već ga je u Passat-u dovezao lični vozač, kako i dolikuje „velikom lideru“.

A veliki lider je samo u njegovoj glavi, jer veliki lideri i ozbiljni državnici nikada ne pljuju svoju državu pred strancima. Pogotovo ne pred onima koje, barem javno smatraju zlim imperijalistima. I upravo ovaj Obradovićev odlazak u ambasadu SAD potvrđuje ono o čemu govorim godinama. Da je Obradović apsolutni populista koji govori samo ono što smatra da narod voli da čuje, koristeći religiju, patriotozam i emocije kao osnovni motiv u svom delovanju.

Dakle Obradoviću, razgovarati sa strancima je normalno i potrebno za svakog ko se bavi politikom, ali u tim razgovorima ne pljuješ svoju zemlju, već je braniš. Tražiš važne stvari za svoju zemlju, a ne za svoju stranku. Ne nazivaš vodeće zemlje sveta okupatorima i imperijalistima, a sutradan tražiš od istih da ti pomognu da srušiš vlast u svojoj državi, jer si sam nesposoban da bilo šta uradiš.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

Prethodni članakČačak uskoro bez drvenih bandera, donedavno na njima bilo 1.040 kilometara strujne mreže
Sledeći članakDveri: Nastavlja se politički progon naših funkcionera

7 KOMENTARA

  1. To što neko „popljuje“ Vučuća i vas, njegove žbirove, ne znači da govori ružno o svojoj zemlji i njenim građanima. Nije Srbija Vučić i njegovi satrapi i ulizice.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here