Parezanović u Podgorici govorio o nauci i tehnologiji u službi modernog obrazovanja

21
799

ČAČAK – Narodni poslanik SNS iz Čačka Marko Parezanović učestvuje na sastanku e Parlamentarne skupštine Jugoistočne Evrope, koja se održava u Podgorici.

Parezanović je član stalne delegacije Narodne skupštine u o ovom telu, a učestvuje na sastanku Generalnog odbora za socijalni razvoj, obrazovanje, istraživanje i nauku Parlamentarne skupštine PS JIE.

Kako je navedeno na sajtu Narodne skupštine Srbije, tema sastanka na kojem je govorio Parezanović je “Nauka i nove tehnologije u službi modernog obrazovanja“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAlarmantno: Srbiju napusti 300 lekara godišnje!
Sledeći članakRada Karanac: Hoćemo istinu i pravdu za našu Moravu

21 KOMENTARA

 1. Drzava potonula u korupciju svih vrsta, siromastvo sve vece, putevi se raspadaju, svaki dan ubistva po ulicama- a On putuje po Srbiji, vodi predizbornu kampanju i prica narodu kako ustvari sve napreduje.

  • ako predstavlja svoju drzavu, treba da vodi racuna kako se oblaci i kako nas predstavlja

   koliko znas, toliko i pricas

   bitno je da si zajedno sa njim u zna se cijoj rupi medju gluteusima

   sram vas bilo!

  • Ovakav doprinos nauci nije viđen u istoriji.
   Svi su se od srca smejali 😂
   Genije je ostao neshvaćen.
   Samo smo mi morali da ga trpimo.

 2. Prema izrazu lica sefa delegacije iz Malte verujem da je Parezanović „pogodio“ temu. Gospodin Parezanović nije uzeo učešće u raspravi prilikom izglasavanja novog zakona o obrazovanju, niti je uložio amandman na deo koji se odnosi na spajanje viših škola u univerzitet prilikom čega naša škola gubi trenutni status. Poražavajuće je to da pored što je član saveta za obrazovanje, nauku i inovacije, on je i čačanin, i zato je trebao da stane u zaštitu naše škole. A što se crnogoraca tiče, snaćiće se i bez Parezanovića.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here