Petoro poslanika iz Čačka danas položilo zakletvu u Narodnoj skupštini

20
5829

ČAČAK, GORNJI MILANOVAC, LUČANI – Među 250 narodnih poslanika koji su danas položili zakletvu za novi saziv Skupštine Srbije nalazi se sedmoro iz Moravičkog okruga.

U republičkom parlamentu naredne četiri godine iz okruga će sedeti samo kandidati koji su se nalazili na listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Među novim-starim poslanicima sa liste naprednjaka su Čačani Aleksandar Jugović, Marko Parezanović, Biljana Jakovljević, Milica Dačić, Bratislav Jugović, zatim Vesna Stambolić iz Lučana i Janko Langura iz Gornjeg Milanovca.

Imajući u vidu da će jedan broj kandidata sa početka liste preći na određene funkcije, izvesno je da će u republički parlament ući i Dušan Radojević iz Čačka, dok su mali izgledi za Ila Mihajlovskog koji je na 244. mestu.

Izvor: MNA

Prethodni članakJoš jedan smrtni ishod na kovid odeljenju čačanske bolnice
Sledeći članakDelovi tetirorije Čačka u utorak bez struje

20 KOMENTARA

 1. Prelepo je što komentarišete SPS i što vam je trn u oku a imate preko 60 posto. Znači da ste nesigurni u sebe i jeste nesigurni jer znate da ne znate .

 2. Samo za to što je pljuvao Boška Obradovića, Bato Jugović postao je član glavnog odbora SNS i narodni poslanik na listi SNS. Nije čudo što se toliko njih iz opozicije prodalo Vučiću. Čovek se pogađa ,a narod plaća. Sve to pokrivaju Vučićeve televizije. Čačani zar vas nije sramota ko vas zastupa u Skupštini Srbije.

  • Nije zato, nego je Vulin to sve sredio za svog coveka.
   Vidi se sa ne ideolog veliki. Od Jula do Sns-a.
   Narod je rekao svoje. I bice ovako jos dugo.

   Nazanimljviji su Sps pljuvaci,a hoce u vlast. Rece danas Brnaba, da izgleda Sps nece u vlast, tj ide samo pevac sa Kosova da mlati praznu slamu. Vreme je i bilo.

 3. Mislim da Srbija nikada nije ovako posrnula kao sada. Ove moralne nakaze da žive o našem trošku i kroje nam sudbinu, pa ovo je dno dna, šizoje predsednik moralni otpadnici poslanici, ne legitumni izbori ne legitimno formiranje skupštine i vojska i policija ćuti. Pa ovo je van svake pameti!

 4. Isplati se prodavati lubenice! Skupis pare kupis diplomu i uclanis se u Sns, kroz 3-4 godine udjes u skupstinu. Jadna nasa deca…

   • Nebitno ko si ali tvoja diskusija govori o tebi ,a ne o SPS.u,ne treba govoriti globalno o partijama,u svakoj partiji u članstvu ima dobrih i manje dobrih ljudi,SPS. je jedina PARTIJA u Srbiji sve ostalo su stranje koje su nastajale iz više drugih interesnih zajednica i stapale se zbog interesa u jednu stranku,bez programa stranke jasnog i narodu dostupnog da može narod da kritikuje tu stranku ako se ne pridržava tog programa i statuta,jedini SPS ima program koji bi trebalo da zainteresuje šire narodne mase u okviru RADNIKA i SELjAKA ,a uz to i privrednike,medjutim narod glasa za obećanja oja su samo izgovorena u predizbornoj kampanji i nema alibi zašta da se buni protestuje zato što ta obećanja nigde u ni jednoj stranci nije napisana i prezentovana narodu to ima samo PARTIJA SPS i zato ne stoji osobi koja je diskutovala negativno o SPS.u pozdrav osobi?
    RADE JELIĆ.
    Ja se ne krijem sve javno…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here