Plemenita dela se rade u tišini

0
268

ČAČAK – Brend “Avangardia concept store“ predstavlja uspešan koncept savremenog dizajna i potvrđenog kvaliteta u modnom svetu. Svoju prepoznatljivost i dobar imidž ovaj koncept dosledno opravdava već dugi niz godina i to je na tržištu već dobro poznato.

Međutim, ono o čemu se malo ili gotovo uopšte ne zna, jer isključuje medijsku pompu i samopromociju, jeste društvena odgovornost kompanije “K…G…fashion“, koja stoji iza modne marke “Avangardia“.

Uz stav da ako nekom pomažeš, to treba da radiš u tišini i dostojanstveno, pomoć u donacijama već godinama pružaju Kolu srpskih sestara “Nadežda Petrović“. Ove godine je za donaciju odvojeno više od 3 000 artikala muške, ženske i dečije odeće i obuće. Kako su naveli iz ovog udruženja, prepun kombi kvalitetnih proizvoda namenjenih socijalno ugroženim porodicama stigao je na njihovu adresu.

Iz sektora za marketing kompanije “K…G…fashion“ potvrdili su vest i istakli da je njihov cilj pružanje pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a da medijski fokus na tu temu nikada nije bio deo njihove strategije. Kao dobar i veoma aktuelan primer društvene odgovornosti u cilju očuvanja životne sredine naveli su i prikupljanje starog papira za reciklažu.

Prethodni članakSvečano otvorene prostorije MZ Alvadžinica, u planu pribavljanje Remontovog igrališta u vlasništvo grada
Sledeći članakŠest pacijenata leči se na kovid odeljenju čačanske bolnice

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here