Pobedi i spasi Gornji Milanovac: Carević bi i selo žrtvovao samo da ostane na vlasti

6
1881
Prvi čovek SPS u Gornjem Milanovcu: Jovica Carević

GORNJI MILANOVAC – Organizacija “Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ reagovala je povodom saopštenja opštinskog odbora SPS u gradu pod Rudnikom.

Saopštenje “Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ prenosimo u celosti:

Da je Jovica Carević spreman na „razno“, znali smo i bez saopštenja njegovog SPS-a. Ali vest da je spao na to da u kontekst njegovih obmana javnosti uvuče i svoje komšije – meštane sela Velereč – odgovara raspadu koji traje u partiji čiji je predsednik.

Jovica Carević, kako bi odbranio Dejana Kovačevića, Jadranku Dostanić i njihove „biznis prijatelje“ (čitati: ribice) spreman je da ispred njih podmetne celo selo Velereč kao žrtvu.

Hipokrizija! Dobro je poznato na koga UG „ Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ misli, i zna se koga pokajnica ne može oprati. Ne može oprati one koji su zloupotrebili volju građana i davali poslove svojim „biznis prijateljima“ (čitati: ribicama), vozili prazan veliki autobus po gradu, kupovli sadnice od pola miliona za jedan ar, pomerali tendere, opredeljivali novac za puteve koji nikada nisu izgrađeni… Pokajnica ne može oprati niti njih, niti carevićevce koji im daju podršku u nečasnim rabotama, poslovima koji vode opštinu u dubiozu, kao i opštem bezakonju u skupštini, javnim preduzećima i ustanovama.

Otuda ne čudi što Carević javno hvali zaduženje opštine!? Trebalo bi da mu je bliže pameti vreme kad je Mirković otplatio Ulicu Vuka Karadžića, napravio Dom kulture, izgradio školu u Semedraži, renovirao Opštinu, muzeje u Crnući, Takovu i Milanovcu, uradio Glavnu ulicu, Mišićevu…) i pride ostavio 500 miliona dinara na raspolaganje. Šta bi bilo da vas je je ostavio u dugu kao što ćete vi naslednike? Koliko bi vam onda bio „kriv“?

Gospodo na ulasku u četvrtu godinu vlasti, hajde malo da položite račune, a ne da tražite krivce! I nemojte se kriti iza Marušića, iza Mirkovića, iza sela (i iza svakog koga vaš predsednik može da podmetne i poturi, samo ne sme iza svoje reputacije koja ne smeta jedino Dejanu i Jadranki).

Nema opravdanja za podršku Dejanu Kovačeviću i Jadranki Dostanić (promašenim kadrovima Tomislava Nikolića, u nemilosti Aleksandra Vučića) koji seju sve oblike pritiska po gradu i sa svojim „biznis prijateljima“ vode opštinu u propast i zaduživanje. Opština je servis građana, a ne pritiska na građane. Vlast udara na porodicu političkih protivnika, a Jovica Carević je njihov glavni saveznik i zaštitnik.

Vi ste saučesnici u ovome zlu, i vas crkva pokajnica ne može nikada oprati!

Nezadovoljstvo radom i rezultatima vlasti je opredelilo UG „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ da da podršku građanskim protestima i protestima prosvetnih radnika. UG „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ – čije članstvo raste iz dana u dan, jer građani žele da se ovome zlu stane na kraj, a opština spasi od propasti – nije član „Saveza za Srbiju“, nema kontakt sa pokretom „Dveri“, nije u koaliciji sa drugim strankama, organizacijom protesta i lokalnim pokretima u formiranju. Ponavljamo: „Ribu u Milanovcu čistimo od glave“, makar se sakrila i iza celog sela!

Info služba UG “Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“

Prethodni članakHumanitarna prodaja na Gradskom trgu za pomoć Luki Rakonjcu
Sledeći članakU Preljini zaplenjeno 600 kilograma rezanog duvana

6 KOMENTARA

  1. Zbog takvih kao sto je on,pola socijalista vise nece glasati za SPS.Zbog svojih malverzacija podrzao je ovu pretorijansku gardu.Nesposobnu ,nepismenu i nekulturnu.

  2. Samo se pitam da li je moguce da ovaj polupismeni čovek, ceo život na grbači građana GM, i dalje vodi naš grad ???? Jadna li si Srbijo kad nema nikog ovu lopužu da otera sa vlasti 30 godina.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here