Počela gradnja prvog tržnog centra u Gornjem Milanovcu, investicija vredna 8 miliona evra

2
2474

GORNJI MILANOVAC – Polagenjem kamena temeljca označen je početak radova na izgradnji prvog tržnog centra „Šop Park“ u Gornjem Milanovcu, u čijem objektu će se naći 25 svetskih brendova.

Foto: RINA

Ovaj tržni centar prostiraće se na 7.000 kvadratnih metara, a njegova vrednost biće osam miliona evra.

Veliki broj naših zakupaca želela je da izvrši proveru pre nego što je ugovor potpisan. Obilazili smo gradove, i kada smo ih doveli do centra Gornjeg Milanovca i videli lokaciju, dilemu nisu imali. Dobro uređena infrastruktura bila je presudna da se strani zakupci oduče da svoje maloprodajne objekte otvore baš u ovom gradu – kazao je Aleksandar Pašić, PR kompanije “Bermilton Propertis“, koja je investitor ovog trgovinskog centra i dodao da će se u ovom lancu objekata po prvi put moći pronaći i internacionalni brednovi „Pepko i Defakto“, koji se nalaze u zemljama okruženja.

Rok završetka izgradnje trgovniskog centra se očekuje do prvog septembra, gde će biti zaposleno 200 radnika, a prijave su u toku na zvaničnom sajtu trgovinskog lanca „Šop Park“.

Posebno me raduje to što će se useliti dvadeset pet svetskih brednova poput “Dajhmana“, “Lilija“, “Vaikikija“, “Takoa“ i drugih, kao i to što će naši sugrađani dobiti nova radna mesta. Posetioci će već od septembra moći da uživaju u šopingu u „Šop Parku“ ovde u Gornjem Milanovcu – izjavio je predsednik ove opštine Dejan Kovačević.

Izvor: RINA

Prethodni članakTri medalje i plasman na prvenstvo Srbije za mlade čačanske karatiste
Sledeći članakVučić i polovina ministara “osiromašili“ od kada su na vlasti

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here