Počela kupališna sezona na otvorenim bazenima u Gornjem Milanovcu

0
1479

GORNJI MILANOVAC – Kupališna sezona na otvorenim bazenima “23. april“ u Gornjem Milanovcu, danas je zvanično otvorena.

Ulaz je danas besplatan za sve kupače.

  • Izabrali smo pogodno vreme, jer već od sutra kreće tropski talas, tako da će građani moći da uživaju na bazenima i da se rashlade. Po prvi put, Ustanova “Sportsko-rekreativni centar Gornji Milanovac“ ima kupališnu sezonu na tri bazena. Naime, u isto vreme će raditi otvoreni i zatvoreni bazen u gradu, kao i bazeni na Rudniku – izjavio je Predrag Marković, direktor ove ustanove.

Radno vreme otvorenog gradskog bazena je od 9 časova ujutru, do 19 časova uveče, dok je radno vreme bazena na Rudniku od 10 časova ujutru, do 19 časova uveče.

  • Ulaz za decu do sedam godina će biti besplatan, za decu od sedam do devetanest godina je 200 dinara, a za odrasle 250 dinara. Kada je reč o sezonskim kartama za otvorene bazene, za učenike osnovnih i srednjih škola cena je 3.000 dinara, a za odrasle 5.000 dinara. Građani koji su kupili godišnju kartu za zatvoreni bazen, tu kartu će moći da koriste u letnjem periodu za otvorene bazene u gradu i na Rudniku. Raspolažemo sa sto dvadeset ležaljki, kako na bazenima u gradu, tako i na Rudniku, a cena ležaljke sa suncobranom je 200 dinara. Građani ne treba da brinu o bezbednosti, jer trenutno na sva tri bazena imamo ukupno petnaest spasilaca – dodao je Marković.

U saradnji sa opštinom Gornji Milanovac, Ustanova “Sportsko-rekreativni centar Gornji Milanovac“ će ove godine sezonskim kartama za otvorene bazene u gradu i na Rudniku nagraditi nosice Vukovih diploma, đake generacije i dobitnike diploma sa republičkih takmičenja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSvaki građanin, hteo – ne hteo, godišnje daje 1.000 evra državnom zdravstvu
Sledeći članakViše od 300 budućih brucoša na probnom prijemnom ispitu na Fakultetu tehničkih nauka

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here