U ponedeljak i utorak humanitarni turnir u hali kraj Morave, počela prodaja ulaznica

0
518
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – Danas počinje prodaja ulaznica za ,“Mozzart humanitarni turnir“, koji će u ponedeljak 5. i utorak 6. septembra biti realizovan u dvorani kraj Morave.

Karte će se prodavati na biletarnici dvorane kraj Morave prema sledećem rasporedu:

subota 3. septembar (od 14 do 18 časova);
nedelja 4. septembar (od 14 do 18 časova);
ponedeljak 5. septembar (od 12 do 19 časova);
utorak 6. septembar (od 12 do 19 časova).

Cena dnevnih ulaznica iznosi 750 dinara.

Pored prihoda od prodaje ulaznica, za lečenje Čačanke Vojke Jevtović novac će biti sakupljen na još jedan način. Naime, kompanija “Mozzart“ će svaki poen postignut na utakmicama “Mozzart humanitarnog turnira“ nagraditi sa odgovarajućim novčanim apoenima.

Takođe, svaki meč će početi šutevima na koš trenera ekipa koje učestvuju na turniru: Đorđa Mićića, Ivana Radovanovića, Željka Obradovića, Velimira Gašića, Marka Dimitrijevića. Ovi poeni vredeće deset puta više od običnog poena i idu u humanitarne svrhe. A jedan poen vredeće 1.000 dinara!

Pored Borca, koji od četvrtka 1. septembra nosi zvanični naziv KK Borac Mozzart, na ovoj plemenitoj manifestaciji učestvuju KK Čačak 94 Quantox, KK Partizan NIS, KK Sloga, KK Sloboda.

Marko Ivanović, direktor kluba, uputio je veliku zahvalnost svim klubovima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji.

Kao što su svi mogli da vide, pet ekipa će učestvovati na Mozzart humanitarnom turniru. Veliku zahvalnost dugujemo učesnicima – Partizanu, Čačku 94, Slogi i Slobodi. Na veliku žalost, naši prijatelji iz Mornara imaju turnir u Italiji i zbog toga neće učestvovari na ovoj humanitarnoj manifestaciji. Ovom prilikom bih pozvao sve igrače i trenere da budu što efikasniji, jer će kompanija Mozzart nagraditi sve pogotke, a u cilju pomoći Vojki Jevtović. Zbog toga molim sve sugrađane da dođu u što većem broju i tako daju svoj doprinos ovoj akciji – rekao je Marko Ivanović.

Raspored utakmica:

Ponedeljak 5. septembar:
Borac Mozzart – Sloboda (16:30);
Partizan NIS – Sloga (19:00).

Utorak 6. septembar:
Čačak 94 Quantox – Sloboda (16:30);
Borac Mozzart – Partizan NIS (19:00).

Izvor: KK Borac, Morava info

Prethodni članakVlast razmatra dve opcije kako bi podstakla štednju struje
Sledeći članakSa analize stiglo 265 uzoraka iz Moravičkom okrugu, ovo su podaci o broju novozaraženih

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here