Počela rekonstrukcija mosta na Pridvoričkom putu i sanacija klizišta u zoni mosta

0
621

ČAČAK – U Pridvorici je počela rekonstrukcija mosta na Pridvoričkom putu, kao i sanacija dva klizišta u zoni mosta.

Za ovu investiciju iz gradskog budžeta izdvojeno je 23 miliona dinara, a najavljeno je da će radovi biti okončani do kraja kalendarske godine, ukoliko to dozvole vremenski uslovi.

Na zahev građana Pridvorice i Beljine uradili smo projekat rekonstrukcije mosta na Pridvoričkom potoku, koji pravi veliki probleme tokom velikih padavina. Radovi su počeli u petak, a rok za završetak je 30 dana. Pretpostavljamo da zbog vremenskih uslova gornji sloj asfalta neće moći da bude završen do kraja godine, već ćemo sačekati proleće. Most je u jednom delu veoma nebezbedan, ali nećemo zaustavljati saobraćaj tokom radova, već će se on odvijati jednom trakom, a biće regulisan saobraćajnom signalizacijom – rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović prilikom obilaska radova.

On je istakao i da je u toku sanacija dva klizišta, jednog odmah pored mosta i drugog uzvodno od potoka, koje ugrožava saobraćajnicu.

Završetkom rekonstrukcije i dogradnje mosta, kao i saniranjem postojećih klizišta, saobraćaj će u ovom delu grada moći da se odvija na potpuno bezbedan način za stanovnike Pridvorice i Beljine, ali i dragačevskih sela, koji preko ovog mosta dolaze u Čačak – naveo je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDokumentarni film “YU grupa: Trenutak sna“ u Kulturnom centru
Sledeći članakMinistarka Grujičić najavila koje će stomatološke usluge biti besplatne u domovima zdravlja

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here