Ove vinarije i vinoteke večeras izlažu na “West Wine Festu“ u Čačku

4
1557

ČAČAK – Na gradskoj plaži u Čačku danas se održava treći po redu “Sajam vina (West Wine Fest)“. Na manifestaciji će biti predstavljene srpske i regionalne vinarije i vinoteke.

Foto: Pixabay

Manifestacija počinje u 18 i trajaće do 23 sata.

Štandovi sa izloženim vinima, rakijom i delikatesima biće postavljeni duž cele gradske plaže uz Zapadnu Moravu, a ovo su svi učesnici:

Izvor: Morava info

Prethodni članakNove cene goriva: Benzin pojeftinio, dizel nije
Sledeći članakPredrag Prevo Vučićević, legendarni trener koji nije želeo da napusti svoj Železničar

4 KOMENTARA

  1. Bravo Pavle. Ubode u metu. I moji roditelji su bili u istoj situacijiji kad se punilo Knićko jezero. I to u centru Šumadije. Njive livade. Ravno, plodno, vredno kao suvo zlato. Ali tako treba. Država traži Ej ljudi. Država. Jedna jedina. Uh stade mi srce zbog ovih pišljivih vinograda. Koj su koristili samo u lokalnoj potrošnji. A nekad bolje da nisu. Pošto vino nema kvalitet. Evo vam pa se ljutite do sutra.

  2. Bio, video, uživao. Delujje svetski. I ni malo me nijei dotakao komentar dospođe Slavke. A pesma kao pesma dobra. Sad je vaskrsla i neka je.. A lično znam šta je i koliko ljudima ps i mom dedi i roditeljima oduzeto kad se punilo Zlatarsko jezero. Bilo Im je žao. Otišla višegodišnja tekovina. Ali su prihvatili. Kažu za opšte dobro. Pokrenuli se ponovo. Nastavili da žive. Tako se nekad gledalo. I hvala im što i ja, njihov pitomak, sada tako gledam na to. Isto bih uradio kad bi trebalo.

  3. U epskoj pesmi BAN MILUTIN… kaže ljubi Jelici „čuvaj mi vinograde u Jelici… Pakovraću, Pridvorici, Jezdini..) i DOBRO JE ŠTA SU OŽIVELI VINOGRADI ZAPADNOMORAVSKOG VINOGORJA, no nije dobro što je Aput nasađen posred VINOGRADA I klasa podno Ovčarića i moj vinograd (kp. 470/1) poravniše BULDOŽERI A DRŽAVA to proceni kao DVOGODIŠNJI ROD!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here