Pojedini delovi Čačka u ponedeljak ostaju bez struje

0
982

ČAČAK – Čačanska “Elektrodistribucija“ saopštila je da će pojedini delovi Čačka u ponedeljak, 15. maja, ostati bez struje.

Zbog radova u trafostanici, bez električne energije biće potrošači u Ljubiću oko robne pijace i to delovi ulica Strajina Lapčevića, Milana Miloševića, Dragoslava Kovačevića, Živote Krupeža, Radisava Gavrilovića i Blagoja Nikolića. Obavljanje radova je planirano u periodu od 08:00 do 09:00 časova.

Zbog radova u trafostanici, bez električne energije biće potrošači u “Gvožđarevim“ zgradama, kao i deo Lozničkog polja preko kružnog puta naspram “Gvožđarevih“ zgrada. Planirano vreme izvođenja radova je od 09:00 do 11:00 časova.

Zbog radova u trafostanici, bez električne energije biće potrošači u delu Ulice Čačanski partizanski odred, od raskrsnice sa ulicom Braće Spasić ka ulici Dr Dragiše Mišovića, zgrade sa desne strane. Planirano vreme obavljanja radova je od 11:00 do 13:00 časova.

Zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, bez električne energije biće potrošači u delu Jančića, zaseok Brod. Planirano je da se radovi izvode od 08:00 do 15:00 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDS Čačak: Na sledeći protest kreću Čačani, a svi znamo šta to znači
Sledeći članakVučić: Nema šanse da Gašić bude smenjen, opozicija može da dobije samo izbore u septembru

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here