POKS Čačak: Osuđujemo brutalno ponašanje policije, ali ne učestvujemo u akcijama udbaških agenata iz opozicije

6
831

ČAČAK – Gradska organizacija Pokreta za obnovinu Kraljevine Srbije (POKS) oglasila se saopštenjem povodom sinoćnjih protesta i nemira u Beogradu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Pokret obnove Kraljevine Srbije u Čačku najoštrije osuđuje brutalno prebijanje nedužnih građana od strane policije. Momci koji su sedeli na klupi i žena na trotoaru nisu krivi zbog toga što je neko kamenicama gađao policajce.

Policija ima pravo da se brani od napada, ali ne i da bije mirne građane. Svi imaju pravo da mirno protestuju i da zbog toga ne trpe bilo kakve konsekvence. Još jednom se pokazalo da u Srbiji nema jedinstva oko osnovnih nacionalnih interesa, a to jedinstvo može da obezbedi jedino Kralj. Stranke su tu da se bore za vlast i po cenu bratskih sukoba na ulicama.

Pokret obnove Kraljevine Srbije ne učestvuje na ovim protestima, isto kako smo kritikovali vlast zbog ljubljenja i grljenja tokom proslave, tako smatramo da su ovakvi skupovi epidemiološki nebezbedni.

Pored toga, ne želimo da učestvujemo u akcijama koje organizuju udbaški agenti poput Srđana Noga, Boška Obradovića, Marka Bastaća i drugih tajkunskih opozicionara koji svojim delovanjem pomažu Vučiću.

Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva sve građane da budu oprezni i da čuvaju svoje i zdravlje svojih bližnjih. Živela Kraljevina Srbija, živeo Čačak!

POKS Čačak

Prethodni članakDr Luković: U bolnici još 180 raspoloživih kreveta, ne treba podlegati atmosferi histerije
Sledeći članakKonstitutivna sednica Gradske skupštine pomerena za 18. avgust

6 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here