POKS: Naprednjaci okupirali lokalne televizije u Čačku

4
450

ČAČAK – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) oglasio se povodom, kako navode, nemogućnosti da predstave svoj program na lokalnim televizijama u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Srpska napredna stranka okupirala je sve tri lokalne televizije. Svakoga dana po nekoliko funkcionera ove stranke gostuje na TV Galaksija, TV Lav i TV Telemark. Poređenja radi predstavnici POKS-a imali su 2 nastupa na lokalnim televizijama, a naprednjaci več preko 20.

Poseban skandal je zaključavanje televizija za poslednji dan kampanje kada će sve tri televizije od 18 do 24h biti rezervisane samo za 5 funkcionera SNS koji će u poslednjih 6 sati imati 20 nastupa.

Na ovaj način SNS pokazuje osionost i nedostatak političke kulture. Ovim činom guši se sloboda govora i politički pluralizam. Zbog svega toga Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva građane da izađu na izbore, jer ako ostaju kod kuće, glasači naprednjaka će izaći, a nakon toga na svim medijima 4 godine čuće se glas samo jedne stranke.

Glas za POKS je glas za drugačije mišljenje i kontrolu osione i nikad dovoljno site vlasti!

Živela Kraljevina Srbija!

POKS Čačak

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakRadojević: Zašto su dozvoljeni politički skupovi, a nije dodela diploma u Gimnaziji?
Sledeći članakZbog pogoršanja epidemiološke situacije u čačanskoj bolnici otkazane sve intervencije koje nisu hitne

4 KOMENTARA

  1. Ja bi izašla da glasala ali nije govorila serpski naučila da kazala. Pa ne može da glasala. A prestupnonaslednika volila jerbe i on ne govorila serpski nimalo. Samo tuklo onako ko krivi stojko po samarima. A pričalo da bide kraljević. A ne znalo serpski ništa. Samo trtomudalo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here