Radojević: Zašto su dozvoljeni politički skupovi, a nije dodela diploma u Gimnaziji?

8
584

ČAČAK – Predstojeće izbore organizuje jedna stranka sa desetak satelita i još nekoliko manjinskih stranaka koje ne pripadaju istom bloku, izjavio je danas predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku Aleksandar Radojević, istovremeno pitajući Aleksandra Vučića zašto na izborima učestvuje kao predsednik stranke i države.

Zar nije naučio od osnivača stranke Tomislava Nikolića da je demokratija kada se postane predsednik države, stranka preda nekom drugom – kaže Radojević.

Aktuelnu vlast pita zbog čega se plaše da izađu na televizijski duel, na bilo kakvu razmenu mišljenja za bilo koju temu.

Radojević navodi da nešto što je izgrađeno u proteklom periodu i što građani pozdravljaju, urađeno je njihovim novcem, a ne nekog državnika ili stranke.

Ako se neko hvali da je napravio autoput, Naučno tehnološki park, neko veliko delo, treba da kaže da je to napravljeno narodnim novcem, a ne novcem Aleksandra Vučića ili Srpske napredne stranke (SNS). Lepo je hvaliti se kad se nešto dobro uradi, ali je još lepše biti pošten i priznati čijim je to novcima urađeno – rekao je Radojević.

Prema njegovim rečima, sadašnja vlast je promovisala sebe u najlepšu, najbolju i najpametniju, a sve ostale građane svrstala u niži red.

Samo njih 20 odsto na republičkom nivou podržava i glasa za ovakvu politku koju sprovodi Aleksandar Vučić. Čak 80 odsto građana koji ne izlaze na izbore ili ne glasaju za SNS nisu ni na koji način uvaženi niti se njihovo mišljenje poštuje, a kamoli vrednuje – istakao je Radojević.

On je kritikovao vlast i zbog različitih aršina za okupljanja na javnom prostoru, pa su tako, kako navodi, pojedini politički skupovi mogući, dok dodela diploma u Gimnaziji nije.

Izvor: MNA

Prethodni članakNova Srbija u Prijevoru: Ovde je izgrađen prvi vrtić na seoskom području u Srbiji
Sledeći članakPOKS: Naprednjaci okupirali lokalne televizije u Čačku

8 KOMENTARA

  1. Milivoje nesreco, kad neznas cuti bedo u ljudskom obliku. Dr je mnogo nudjeno da ostane u sns ali je to odbio…a tek da ne preda listu gg…zato cuti botino ugusice te se u smradu. O dr pisu lose komentare samo bednici i jadnici koji ga ne poznaju. BOJKOT

  2. Ženski deo ove ekipice mnogo voli da Vučića zove diktator, a do pre tri godine se klela u njega. Ne bojte se gospođe i gospodo, nisu svi u Čačku veverice, dobro pamtimo sve.

  3. Nisi ti vesna ti si bot i produzena ruka konduktera tvog sefa… Dr je bio i ostao gospodin i svi koji su napustili sns pre cetiri god i otisli u opoziciju… politicke opcije koje bojkotuju izbore su buduca vlast uskoro u Srbiji. BOJKOT DO POBÈDE

    • Sta bi doktor dao da opet bude glavni serif SNS-a,od poverenika za moravicki okrug,stolice u predsedništvu SNS-a,narodnog poslanika,najcenjenijeg čoveka i doktora u Čacku kandidata za direktora Bolnice,spao na socijalu,oteran iz stranke,napustio bolnicu,nije otvorio privatnu ordinaciju,pregleda ljude po kafanama,zivi na foru,kmeci po portalima…Od pukovnika do pokojnika..Steta,a verovao sam mu

  4. Doktore, doktore, pa vi kao da ste bili član Građanskog saveza do 2016. godine. Znamo gde ste bili i čija ste produžena ruka u Čačku bili.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here