Policija i tužilaštvo utvrdili da nema krivičnog dela ni prekršaja u slučaju navodnog verbalnog napada u OŠ “Milica Pavlović“

2
882

ČAČAK – U službenoj belešci Policijske uprave i Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, kao i postupajućeg tužioca OJT Vladimira Brkovića, navedeno je da nema elemenata krivičnog dela i prekršaja u slučaju navodnog verbalnog napada na učiteljicu OŠ “Milica Pavlović“ Vesnu Jerotijević.

U izjavi koju je Jerotijević dala osnovnom tužiocu navodi se da joj se novinar i vlasnik produkcije “Glas zapadne Srbije“ u prisustvu učenika u dvorištu škole obratio rečima: “Vi ste političar“, a da ostatak njegove rečenice nije čula od dečje graje.

Tužilac je ocenio da u ovome nema elemenata za pokretanje krivičnog ili prekršajnog postupka, predočivši podnosiocu prijave da protiv Nikolića može podneti privatnu tužbu nadležnom sudu, ukoliko smatra da su poveređeni njeno dostojanstvo i ugled.

O ovom slučaju juče se oglasio i Sindikat obrazovanja Čačka (SOČ) koji je osudio, kako je navedeno, verbalni napad na koleginicu Vesnu Jerotijević.

Nikolić je izjavio da neće dozvoliti bilo kakav pokušaj medijske, niti bilo kakve druge vrste manipulacije u vezi sa ovim slučajem.

Izvor: Morava info

Prethodni članakParfemi i ljubav: Kako miris može uticati na tvoj odnos sa njim?
Sledeći članakBratislavu Jankoviću “Nagrada za glumačku bravuru“ na pozorišnom festivalu “Bucini dani“

2 KOMENTARA

  1. Gospodja je svev navedeno. Najmanje je nastavnici. Nista je ne zanima u vezi sa tim. Htela je da proizvode neku aferu. Ali ne lezii vraze. Nije joj se dalo. Ali nece ona odustati. Videcemo.

  2. Gvozden Nikolic je dobro poznat kao prišlepak svakom sistemu i o njemu ništa lepo nemam da kažem, ali ovog puta ne mislim da je svetla strana priče dotična učiteljica političarka, bivša SPS-ovka, sindikalistkinja i šta sve ne. Ona je isti kalibar kao Gvozden, samo su trenutno na raličitim stranama, tako da je kompletna priča bljak!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here