Pomozimo čačanskim brucošima da odu na Sajam inovacija u Moskvu

0
374

ČAČAK – Nakon izuzetnog uspeha na Global Invention Forumu na Kipru, u oktobru prošle godine, mladi tim čačanskih inovatora dobio je poziv za učešće na Sajmu inovacija u Moskvi.

Za odlazak na Sajam potrebna im je finansijska pomoć. Pokrenuli su donatorsku kampanju preko sajta Donacije.rs i pozivaju sve čačanske firme i pojedince da doniraju, u skladu sa svojim mogućnostima.

Salon “Arhimedes“ se održava svake godine uz podršku Administracije predsednika Ruske Federacije, Svetske organizacije za intelektualnu svojinu, Ministarstva odbrane Ruske Federacije, Federalne službe za intelektualnu svojinu (ROSPATENT), Međunarodne federacije udruženja pronalazača (IFIA) i Međunarodnog inovacionog kluba “Arhimedes“.

U 2023. godini, učesnici Salona bili su predstavnici 221 organizacije iz 27 država, koji su široj naučno-tehničkoj javnosti demonstrirali oko 600 inovativnih projekata i pronalazaka.

Salon “Arhimedes“ je idealna lansirna platforma za ulazak na tržište novih revolucionarnih izuma i tehnologija. Prema statistikama, svaki drugi eksponat predstavljen na Salonu nađe svog investitora i potrošača, što nesumnjivo pokazuje efikasnost Salona.

Tim “Smart Start“ čine nekadašnji učenici Tehničke škole, a sada brucoši raznih fakulteta u Srbiji. Ima ih SEDAM, a njihov mentor je i dalje profesorka Tehničke škole Olga Dukić.

Donirati možete putem OVOG LINKA.

Donaciju možete uplatiti i uplatnicom.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRokeri, narodnjaci, zabavnjaci i džezeri se udružili i osnovali bend Teatar Dur (VIDEO)
Sledeći članakSastav “O tom potom“ ovog vikenda u kafeu “Što da ne?“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here