Rokeri, narodnjaci, zabavnjaci i džezeri se udružili i osnovali bend Teatar Dur (VIDEO)

2
1642

ČAČAK – Na našim prostorima mnogo je raznih bendova, ali je jedan jedinstven po tome što je sastavljen od muzičara koji imaju potpuno različite afinitete i „specijalnosti“, uključujući rokenrol, džez, narodnu, zabavnu i tamburašku muziku – a zvuče kao jedan.

U pitanju je čačanski Teatar Dur, koji je nedavno snimio pesmu “Da zaboravim“, čiji je autor njihov basista Nikola Vranić, a za postprodukciju i mastering bio je zadužen harmonikaš Aleksandar Sofronijević.

Pesmu “Da zaboravim“ je Nikola Vranić napisao i zamislio je da je ponudi nekom drugom pevaču.

  • Međutim, članovi benda su bili za to da naš pevač Srđan otpeva tu numeru i da to bude pesma Teatar Dura. Nakon snimanja, numera je zainteresovala i ljude iz studija i produkcijske kuće AS StudioTon, koji su uradili postprodukciju i mastering. Snimljen je i spot i započeta je saradnja na obostrano zadovoljstvo – kažu članovi benda.

Satav Teatar Dur čine basista Nikola Vranić, bubnjar Aleksandar Savić, gitarista Marko Miladinović, tamburaš i pevač Vlade Milovanović, klavijaturista Jovan Tošić, harmonikaš Radovan Đokić, te dva vokala – Svetlana Vukomanović i Srđan Zarić.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakUskoro zamena azbestnih cevi u Makedonskoj ulici
Sledeći članakPomozimo čačanskim brucošima da odu na Sajam inovacija u Moskvu

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here