Ponoš: Jeremić mi nije čestitao, ne znam ni da li je glasao za mene

5
333

Neki mi kažu da nije trebalo da se izjašnjavam o Mladiću, Srebrenici, gej pravima, ja mislim da je trebalo. Nijedno pitanje nisam ostavio neodgovoreno i da sam tako stekao taj imidž čoveka koji priča ono što misli. Nekome se svidelo, nekome nije. Nemam sebi nešto ozbiljno da zamerim, ispričao je u velikom postizbornom intervjuu za Nedeljnik Zdravko Ponoš, “drugoplasirani“ predsednički kandidat.

Nisam se opterećivao brojkama, trudio sam se da stvari uradim najbolje što mogu. Smatrao sam da je moj posao da doprinesem uspehu opozicione kolone i na parlamentarnim i na beogradskim izborima, računajući da je jako teško da se napravi spektakularan rezultat na predsedničkim izborima. U jednom momentu nije izgledalo kao nemoguća misija da se dođe do drugog kruga, a to bi značilo pobedu. Ali za drugi krug je značilo da je bilo potrebno još jakih opozicionih kandidata – rekao je Ponoš.

Ponoš je, između ostalog, u velikom intervjuu za Nedeljnik koji izlazi u četvrtak 14. aprila, rekao da da mu Vuk Jeremić nije čestitao posle izbora, i da ne zna ni da li je glasao za njega.

Nisam imao nikakvu agenciju koja mi je radila kampanju, nisam imao pisce govora, neke od stvari sam podrazumevao da ću dobiti kao stručnu podršku od kolone koja me je kandidovala. To se nije desilo – rekao je Ponoš.

On je ispričao i da je imao “ozbiljno neslaganje“ sa Draganom Đilasom u jednoj situaciji.

Jedini nesporazum ili vrlo ozbiljno neslaganje bilo je kad sam prihvatio poziv da idem na Pink – rekao je Ponoš, dodajući da je “postojala ta priča da se na Pink ne ide, oni su napadali lidere opozicije, oni su ovakvi, oni su onakvi…“.

Napadali su i mene, uostalom. Bilo je to na ivici da je gotova stvar, da ne možemo dalje zajedno – rekao je Ponoš.

Izvor: Nedeljnik

Prethodni članakUdružili se Dveri i Zavetnici: Blok protiv sankcija Rusiji
Sledeći članak“Del Systems“ donirao stolice i klupe za odeljenje radiologije čačanske bolnice

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here