Ponovo kolaps na “Milošu Velikom“ kod Preljine

1
4805
Foto: RINA

ČAČAK – Tokom večernjih sati na naplatnoj rampi u Preljini na auto-putu Miloš Veliki došlo je do kolapsa u saobraćaju.

Kako prenosi agencija RINA, Formirana je kilometarska kolona vozila iz pravca Beograda ka Užicu

Vozači skoro pola sata čekaju da nastave svoj put.

Ovo je zaista kolaps, očekivali smo gužve ali ne baš u ovolikoj meri. Definitivno je da sve dok se ne produži deonica autoputa treba da budemo spremni da će nam put oko Čačka potrajati skoro kao put od Beograda do Preljine. Nakon što izađemo sa naplatne rampe, kolaps je često i na obilaznici. Tek nakon što se prođe Ovčar Banja možemo da se nadamo normalnoj vožnji – rekao je Nenad Simić iz Beograda.

Kraj muka kako za vozače, tako i za meštane Preljine očekuje se da završetkom deonice autoputa od Preljine do Požege koja se očekuje u narednom periodu.

Vozači su ranije danas pozvani i na dodatan oprez jer se saobrćaj iz pravca Užica ka Zlatiboru na pojedinim deonicama odvija otežano.

Registrovana je pojava nekoliko manjih odrona i zato apelujemo na vozače da prilagode svoju vožnju kako ne bi došlo do incidenata u saobraćaju, naročito kad je pojačan intenzitet vozila i gužve su na kolovozu – kažu u JP Putevi Užice.

Izvor: RINA

Prethodni članakPočinje prodaja karata za utakmicu Borac – Budućnost, evo po kojoj ceni
Sledeći članakNa desnoj obali Morave zasađeno 50 stabala belog javora, Čačak ove godine dobio 2.500 sadnica novog drveća

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here