Ponovo odloženo otvaranje autoputa Čačak – Beograd: 28. jun pusti san, novi datum 15. avgust

3
2422

ČAČAK – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obišla je danas radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 11, i poručila da su joj izvođači radova obećali da će auto-put od Obrenovca do Čačka biti pušten u saobraćaj 15. avgusta.

Nastaviću do samog kraja da pratim sve što se radi i da svakog dana ‘stojim iznad glave’ izvođačima radova. Nisam poznata kao neko ko hvali izvođače, ali je činjenica da smo u prethodnom periodu imali dosta kiše i da zbog toga radovi nisu mogli biti završeni do Vidovdana – rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da je 103 kilometra auto-puta od Obrenovca do Preljine važno ne samo zbog boljeg povezivanja i bržeg razvoja ovog dela Srbije, nego i zbog bezbednosti, jer ćemo zaobići Ibarsku magistralu ili „magistralu smrti“.

Mihajlobvić je podsetila da će do Nove godine biti završena i deonica Surčin-Obrenovac, a kreće se i u dogovore u vezi sa ugovorom za deonicu Novi Beograd-Surčin.

Ona je dodala i da bi auto-put od Obrenovca do Čačka bio završen još prošle godine, da nije blata i gline koji su ugrađivani na deonici Ub-Lajkovac, zbog čega smo morali da deo radova izvodimo ponovo.

Tako nešto nije smelo da se desi i toga više neće biti dok je ove vlade i ovog ministarstva – istakla je Mihajlović.

Mihajlović je dodala da kad je izgradnja auto-puteva u pitanju nema opuštanja jer je građevinska sezona u toku i Ministarstvo će nastaviti da kontroliše gradilišta u Srbiji.

Izvor: MNA

Prethodni članakRaspisan konkurs za prijem 40 policajaca u PU Čačak
Sledeći članakDveri biraju novo rukovodstvo i organe stranke

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here