Ponovo radovi na vijaduktu, saobraćaj se propušta naizmenično

1
525

ČAČAK – Saobraćaj preko vijadukta kod Mašinsko-saobraćajne škole odvija se naizmenično zbog još jedne sanacije ovog nadvožnjaka na obilaznici oko Čačka.

Prema rečpima gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića, nadzorni organ JP “Putevi Srbije“ ustanovio je da je jedan deo radova na sanaciji vijadukta loše izveden, zbog čega su neophodne dodatne popravke.

Izvođač je dobio nalog da sanira diletacije koje su u garantnom roku i otkloni nepravilnosti u roku od 48 sati. U tom periodu saobraćaj će se odvijati preko vijadukta, ali će biti naizmenično propuštan u oba smera, što će biti regulisano odgovarajućom signalizacijom – rekao je Todorović u kratkoj izjavi za Morava info.

On je naglasio da će radovi biti završeni u utorak u popodnevnim satima, navodeći da grad nije odgovoran za novonastalu situaciju, jer se radi o saobraćajnici koja je u ingerenciji republike.

Odgovoran je nadzorni organ, koji pri samom izvođenju radova nije uočio ove nedostatke, ali, naravno, odgovoornost snosi i izvođač koji je morao da vodi računa o kvalitetu izvedenih radova – kaže gradonačelnik Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProsvetni radnici najavljuju štrajk upozorenja, traže da država preduzme mere protiv nasilja u školama
Sledeći članakSzS Čačak započeo kampanju bojkota republičkih i lokalnih izbora

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here