Portal Bebac: Umiru nam trudnice, pod hitno usaglasite stavove o njihovoj vakcinaciji

0
350

Portal Bebac pozvao je nadležne organe da pod hitno usaglase stavove o vakcinaciji protiv koronavirusa, jer „trudnice umiru“.

Trudnice su uznemirene, preplašene, pod velikim su pritiskom i stresom, jer se na njih prebacuje odluka o vakcinaciji bez jasnih smernica i jedinstva struke – naveo je u saopštenju specijalizovani roditeljski portal Bebac.com, koji predstavlja najveći izvor informacija za trudnice, majke sa bebama i parove koji žele da zasnuju porodicu.

Saopštenje je upućeno nadležnom Kriznom štabu, Ministarstvu zdravlja i strukovnom Udruženju ginekologa i opstetičara Srbije, povodom sve učestalijih tragičnih ishoda i smrti trudnica i porodilja usled posledica koronavirusa, ali i saveta od strane “neodgovornih“ lekara da se ne vakcinišu.

Potrebno je pod hitno stati na put oprečnim mišljenjima, usaglasiti stavove struke i pred trudnice izaći sa jasnim i konkretnim informacijama i preporukama kako bi izbegli dalje umiranje trudnica i zaštitili kako njihovo zdravlje tako i zdravlje njihovih beba – piše u saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKonačno dan bez smrtnih ishoda u čačanskoj bolnici, 15 pacijenata kovid odeljenja u teškom stanju
Sledeći članakSavetovanje proizvodnog mašinstva na FTN okupilo brojne učesnike iz Srbije i inostranstva

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here