Posle 90 godina rekonstruisan krov na prostorijama KUD “Dule Milosavljević“

4
433

ČAČAK – Nakon 90 godina, završena je rekonstrukcija krova na prostorijama koje koristi KUD “Dule Milosavljević“. To je ujedno poslednji rekonstruisani krov, od ukupno tri koji se nalazi na prostorijama ovog društva.

  • Stvaramo još bolje uslove za svih naših 500 članova, a sa ciljem da bi oni kao i društvo konstantno napredovali. Sa ponosom možemo konstatovati, da KUD „Dule Milosavljević“ jedno od najbolje organizovanih društava u Srbiji – navode iz ovog KUD-a.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredavanje “Srpski svetitelji 20. veka“
Sledeći članakSvaki građanin, hteo – ne hteo, godišnje daje 1.000 evra državnom zdravstvu

4 KOMENTARA

  1. I pretvorili u mesni odbor sns a. Nekada gradsko drustvo sa sjajnim drugarstvom a danas najobicnija prcija sns a za sakupljanje potpisa, call centra … Uzas !

  2. Objekat star 90 godina zaslužuje da se ispoštuje original izgled. Mogao je biti i „biber.“ crep, kao onaj koji je stajao tolike godine. Ali, donosioci odluka imaju neku drugu logiku! Jeste korak napred ali… Malo u stranu!

    • Ko je dozvolio da se svede na marginu? Bivše I sadasnje rukovodstvo Abraševića treba pod hitno u istragu, pa da vidimo gde su silne pare, nosnja I instrumenti! Da, i za kraj, da li je tačno da je ugašen stari Abrašević (najstarija kulturna ustanova u gradu), a osnovan novi „Abrašević 032“?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here