“Postavili smo zamke u krugu bolnice, uhvatićemo lisicu koja ulazi na interno odeljenje“

9
1540

ČAČAK – U blizini Internog odeljenja čačanske Opšte bolnice uočena je lisica, potvrđeno je u toj zdravstvenoj ustanovi. Navode da je lisica primećena pre nekoliko dana kako šeta bolničkim krugom, kao i da nije utvrđena nikakva šteta. Pretpostavlja se da je u potrazi za hranom.

O slučaju je obaveštena Služba zoo-higijene, koja je ispred Internog odeljenja postavila zamke.

Mi smo došli ovde u nedelju posle podne i postavili kaveze koje inače koristimo kao služba zoohigijene, za hvatanje pasa lutalica koji nisu laki za hvatanje, kojima se ne može lako prići, tako da došli smo i postavili taj kavez – rekao je Aleksandar Maksimović, upravnik RJ „Zoo-higijena – čačanskog JKP Komunalac.

Maksimović ističe da se nadaju da će narednih večeri uhvatiti lisicu.

Mi očekujemo da, u narednih par večeri, pošto su lisice kao predatori obično aktivne u predveče i tokom noći, da se ta lisica uhvati i da vidimo dalje šta ćemo s njom, da je premestimo na neku drugu lokaciju, s obzirom da nije životinjama mesto u centru grada, posebno ne u bolnici – dodaje Maksimović.

Izvor: RTS

Prethodni članakZlatanović: Kadeti Borca i ove godine biće među najboljima u Srbiji
Sledeći članakČačanski privrednici prikupili 2,5 miliona dinara za rekonstrukciju podova na odeljenju hirurgije

9 KOMENTARA

  1. Uhvatiće je sigurno čim je čelu Zoo-higijene stručnjak za tu oblast. Koliko ja znam Maksimović je sportski novinar što ga neosporno kvalifikuje za mesto upravnika jedne takve RJ u Komunalci.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here