Potrošači u Čačku i Milanovcu sutra ostaju bez gasa

31
5186
Foto: Shutterstock

ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – Zbog izvođenja radova na gasnim objektima Radne jedinice “Transport“ Beograd, u sredu, 9. novembra, u vremenu od 07:00 časova do 18:00 časova, doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci prirodnog gasa za potrošače koji se tim energentom snabdevaju sa glavnih merno-regulacionih stanica: “Čačak“, “Gornji Milanovac“ i “Preljina“, saopšteno je iz JP “Srbijagas“.

Kako se navodi u saopštenju, zbog pomenutih radova bez isporuke gasa ostaće svi potrošači u Čačku, Gornjem Milanovcu i Preljini.

Očekivani završetak radova i prestanak prekida u isporuci prirodnog gasa je u sredu, 09.11.2022. godine do 18:00 časova, nakon čega će OTS – Operator transportnog sistema otpočeti sa normalnom isporukom gasa. Molimo potrošače da imaju razumevanja za navedene radove – navodi se u saopštenju “Srbijagasa“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPosle dužeg perioda u čačansku bolnicu primljen kovid pacijent
Sledeći članakPlanska isključenja struje na delu teritorije Čačka

31 KOMENTARA

 1. U GM i dalje nema gasa. Info nigde nikakav nije moguce dobiti. Ako danas ne reše, sutra je državni praznik, ladno će otići da praznuju, bojim se da ćemo biti bez gasa do ponedeljka.

 2. Ja sam iz Gornjeg Milanovca i nemam gas još uvek, kao ni toplu vodu a imam malo bolesno dete. Možete li mi reći hoće li danas stići gas ili da spakujem dete i idem negde da se ne razboli još više???

 3. Malo ima komentara, ….
  Znači samo malom broju gradjana smeta ova nestašica.
  Nema gasa jos 7 dana ( da vidimo koliko ce se gradjana buniti 😅😅😅)

 4. Vezbaju zatvaranje, da većinu sto je rodila u centralnom grejanju na gas nauče da nalože vatru, trebaće im jer je većina za pećinu zrela.

 5. Na tel u Srbija gasu se naravno niko ne javlja, dispecer u Novom Sadu mi je dao info u 18.05 jos par sati ce trajati. Uzas Da li je stednja pocela 🤔

 6. Baš me zanima ime genija koji je ovaj posao ostavio za Novembar.
  Zanima me kako će bolnice da funkcionišu, pogotovo što i dalje nema gasa. Trinaest sati…

   • Zvonko bot koji piše po partijskom zadatku ne shvata da je većini nas koji se grejemo na gas povezana topla voda i šporet…..tako da kada nema gasa- nma ništa….nije grejanje u pitanju uopšte!
    Molio bih njegove šefove da sledeći put angažuju nekoga ko se bar malo razume…

  • Zvonko da vas pitam posto vidim da ste vrlo pismeni, znate li koja je optimalna temperatura rada covekog mozga.Znate li posledice nize temperature na kognjitivne sposobnosti mozga? Da li znate sta znaci porez I cemu je svrha njegova?
   Da li znate sta je zrtva I njena svrha?
   Morate dobro da izadjete iz vase neprosvecene svesti da bi ste bili kompetentni da private o javnom snabdevsnju gasom a do tada natrag u osnovnu skoli po osnovno obrazovanje I u predskosku ustanovu zarad opsteg vaspitanja,

 7. Koliko sati bez gasa će biti potrošači ?

  Ako je cenjenom autoru ovog članka kratkotrajan vremenski period od 07:00 do 18:00, koliko mu je dugotrajan period ?

  Cela zima ?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here