Poziv na tribinu “Realizacija projekta Stakleni vidikovac na Kablaru – neopravdano trošenje novca građana“

11
1431

ČAČAK – Inicijativni odbor peticije “Sačuvajmo Kablar“ i udruženje građana “Tribina“ Čačak u utorak, 13. februara, sa početkom u 18 časova organizuju javnu tribinu u sali hotela “Aveny“, u Ulici Stoje Tošić bb.

Tema tribine je “Realizacija projekta Stakleni vidikovac na Kablaru – neopravdano trošenje novca građana“.

Organizatori naglašavaju da su na tribinu pozvani zainteresovani građani, predstavnici Grada Čačka i TOČ, predstavnici Foruma privrednika, udruženja građana, kao i predstavnici političkih organizacija.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMMR vakcina jedina preventiva širenju malih boginja
Sledeći članakDokle se stiglo sa radovima na Moravskom koridoru

11 KOMENTARA

  1. Ovi kao dva ovna na deblu, SNS klika ne slusa nikoga sem nadredjenih i zanima ih samo njihov dzep, a opozicionari bi sve da kritikuju ziveci u svom svetu cuda a usput i ne mare za to sto narod vidi malo drugacije od njih. U sustini je izmedju realnost ali na ovoj politicko-aktivistickoj sceni nema razumnih ljudi koji bi na primer ovaj projekat pohvalili ili ti podrzali, ali insistirali na nekim izmenama vezanim za samu ekologiju, kao i naizbacivanju sitnicarskih interesa kao sto su moguce otvaranje kafica na vrhu ili samo ugradjivanje pojedinaca na projektu.

  2. Sta imate novo da kazete sto niste istrabunjali sve vreme unazad? Ko je dokon da slusa kojekakve gluposti? Zar mislite da je narod glup? Zato razmislite. Smucile su nam se vise razne tribine. Sve sam zgubidan.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here