Poznati pobednici takmičenja “Pažljivkova smotra“

0
317

ČAČAK – Savet za bezbednost saobraćaja grada Čačka organizovao je takmičenje “Pažljivkova smotra“ za predškolce i učenike prvog i drugog razreda osnovnih škola. Ovaj projekat je pokrenula Agencija za bezbednost saobraćaja, a grad Čačak je prvi put uzeo učešće.

Kako ističu iz Saveta za bezbednost saobraćaja, najveći značaj projekta je u edukaciji dece i usvajanju pravila ponašanja u saobraćaju.

Nakon školske smotre, održana je i opštinska, gde su se četvoročlane ekipe iz predškolskih i školskih ustanova borile za plasman na regionalno i državno takmičenje. Pobednici iz kategorije predškolci su mališani iz vrtića “Nadežda Petrović“, među prvacima najbolji su bili đaci OŠ “Đeneral Marko Katanić“ iz Bresnice, a među drugacima učenici OŠ “Sveti Sava“ iz Atenice.

Članovi Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Čačka zahvalili su svim direktorima, učiteljima i vaspitačima koji su pomogli da se takmičenje realizuje.

Prethodni članakU subotu dan košarke u Hali kraj Morave: Besplatan ulaz na mečeve Čačka 94 i Žela, uz humanitarnu akciju
Sledeći članakDveri: Vesić je manipulant, podržavamo meštane koji će blokirati puteve u petak i nedelju

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here