Poznato kad počinje isplata dodatnih 100 evra za mlade od 16 do 29 godina

4
698

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će danas Vlada usvojiti Predlog zakona o isplati dodatnih 100 evra pomoći mladima od 16 do 29 godina, čija bi isplata počela 1. juna.

Od 16. maja do 31. maja otvorićemo ponovo proces prijava, pri čemu svi oni koji su se već prijavili, njih 1.059.411, nema potrebe da se ponovo prijavljuju – kazao je Mali za RTS.

Dodao je da će onima koji do tada budu napunili 16 godina biti omogućeno da se prijave i dobiju ovu pomoć.

Ministar finansija je precizirao da bi isplata bila realizovana 1, 2. i 3. juna.

Kao što smo u tri dana isplatili sada u februaru, tako ćemo i u junu isplatiti sve koji se budu prijavili – objasnio je Mali.

Izvor: Beta

Prethodni članakDveri: Čačani među najsiromašnijim građanima u Srbiji, omogućićemo im život dostojan čoveka
Sledeći članakViše od 200 novih slučajeva korona infekcije u Moravičkom okrugu

4 KOMENTARA

  1. Druže @Halucinacija, ti očigledno slušaš i čitaš vesti ali do tvog mozga dopiru selektivne informacije, jer koliko sam ja pročitao, za penzionere je isplata od 20000 dinara, a za zdravstvene radnike je već bila isplata ali u vrednosti od 10000 dinara i to baš oko 25.januara. Tako da je bolje da opet pročitaš te vesti ali malo detaljnije. Veliki pozdrav za tebe @Halucinacija, i nemoj mnogo halucinirati

  2. On rece 10.Febriara svim penzionerima i svim zdravstvenim radnicima bice isplaceno po 20000 dinara. Pojela maca. Nista. Ni demanti, ni izvinjenje zbog lapsusa, a 25. Januara je to doslovce izjavio u dve razlicite emisije u kojima je gostovao na televizijama sa nacionalnom frekvencijomma

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here