Pre dolaska Miletića Borac pregovarao sa trojicom centara

3
1549
Bez publike do daljnjeg

ČAČAK – Dovođenjem mladog Dušana Miletića čačanski Borac rešio je gorući problem u ovogodišnjem rosteru – poziciju klasične petice.

Talentovani košarkaš došao je na pozajmicu do kraja sezone i pokušaće da igrom pod oba koša pomogne Borcu u ostvarenju ovogodišnjeg cilja – plasmana u ABA ligu.

Naš portal je pisao da pregovori sa igračem o kojem je trener Partizana Andrea Trinkijeri govorio biranim rečima nisu bili jednostavni, ali da je zahvaljujući agilnoj upravi, ali i pojedinim posrednicima, dogovor sa Miletićem postignut.

Međutim, kako Morava info saznaje, pre zvaničnog dolaska Dušana Miletića vođeni su pregovori sa još trojicom igrača koji igraju na centarskoj poziciji.

Najveća želja sportskog sektora i posebno predsednika Borca Predraga Pantovića bio je Kenan Kamenjaš, snažni košarkaš koji pruža izvanredne partije za sarajevske Sparse. No, pošto je ekipa iz glavnog grada BiH počela da pobeđuje, čime im se otvorila realna šansa za opstanak u ligi, stavljen je veto na odlazak ovog igrača.

Druga opcija bio je mladi Marko Pavićević (18, 209), igrač koji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, a sada igra u Tamišu. Pregovori, međutim, nisu odmakli dalje od inicijalne želje.

U jednom trenutku činilo se da je najrealnije rešenje za pokrivanje deficitarne pozicije Dimitrije Nikolić (22, 211), košarkaš rođen u Kragujevcu, koji je 2017. potpisao za partizan, a ovu sezonu igra na pozajmici u Slobodi iz Užica. Borac je igrao na kartu navodno neisplaćenih obaveza prema ovom igraču, ali na kraju nije bilo ništa ni od njegovog dolaska u Halu kraj Morave.

Košarkaška javnost u Čačku gotovo da je jednoglasna da je Dušan Miletić pravi čovek na pravom mestu i da će svojim kvalitetom dati dodatni doprinos u ionako dobro postavljenom sistemu čačanskog kluba.

Izvor: Morava info

Prethodni članakHumanitarni koncert za dečaka koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći
Sledeći članakStručno vođenje kroz izložbu “Preživeti rad“

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here