Predavanje “Naša zelena porodica“

1
778

ČAČAK – U organizaciji Kulturno-obrazovnom programa Doma kuilture, u sali Naučno-tehnološkog parka večeras će biti organizovano predavanje “Naša zelena porodica“.

Govoriće Jovan Jole Ram, koji je završio DIF u Beogradu, magistrirao Međunarodno poslovanje na Univerzitetu u Viskonsinu, SAD, a doktorirao na održivom menadžmentu na MIU u SAD, gde je bio profesor menadžment kvaliteta.

Ljubav prema prirodnom i zdravom životu njihova je strast, samoodrživi razvoj zdrave porodice njihova je misija. Jelena i Jole Ram, posle više od dve decenije života u Americi, na Tajlandu, u Kini i Indiji, vratili su se u Srbiju. Putujući svetom, sticali su i delili iskustva iz holističkih pristupa životu. Kroz meditaciju, jogu i drevne metode pročišćenja duha i tela nastoje postići i održati optimalno zdravlje i celovitost svoje porodice. Kroz dugogodišnji rad na polju Vedske nauke i samoodrživog razvoja, razvili su proizvode, kurseve i Ajurvedske tretmane za detoks i regeneraciju uma, duha i tela koje nude na njihovom Eko domaćinstvu u ruralnoj Zapadnoj Srbiji, u energetskoj banji, selu Tijanju. Tu su osnovali Stvaralačku Akademiju Eko Rama gde stvaraju proizvode od samoniklog bilja, organskih i najčistijih sastojaka. Konzumiraju zdravu biljnu hranu od rođenja, spremaju sveža zdrava jela svaki dan, vole čist vazduh, čistu vodu, šume, planine, umetnost, sport, jogu, meditaciju i sve dobro i životno podržavajuće dele sa prijateljima.

Početak je u 19:30, a ulaz je slobodan.

Izvor: Morava info

Prethodni članakEvo šta donosi Zakon o zaštiti potrošača
Sledeći članakAnketa: Stavovi čačanskih srednjoškolaca o pripadnicima romske populacije

1 KOMENTAR

  1. Postovani Jole,
    ukolilko imate mogucnost i volju za posetu Makkedoniji -tikves vine region, mogli bi da nam pisete da bi ugovorili detalje posete i dalju suradnju.
    Gledao sam vasa predavanja na internetu i mislim da su dovoljno interesantna i poucna da osveste puno ljudi i kod nas.
    zahvaljujem unapred na razumevanju,
    srdacno Branko Ristov

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here