Predizborni skup Narodne stranke u Čačku: Siguran izbor, ozbiljni ljudi

6
688

ČAČAK – Gradski odbor Narodne stranke oglasio se saopštenjem povodom održavanja predizbornog skupa liste “Siguran izbor. Ozbiljni ljudi“.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U predizbornoj kampanji građani treba da dobiju priliku da čuju programe i ideje svih političkih organizacija, da prema svojim afinitetima, a na osnovu ponude biraju one za koje misle da će najbolje voditi državu.

Svedoci smo da u proteklim sedmicama nijedna opozociona partija nije dobila prostor koji je u vlasništvu grada ili budžetskih institucija za svoje predizborne skupove, pa su tako građani koji bi potencijalno opredeljeni glasači ka opoziciji prinuđeni da budu na otvorenom prostoru i hladnoći kako bi saslušali programe i ideje opozicije, ili su opozicione političke partije bile prinuđene da prostor za predizbornu kampanju organizuju u ugostiteljskim objektima.

Gradski odbor Narodne stranke je za konvenciju tražio prostor od Gradske biblioteke, Kulturnog centra, Naučno tehnološkog parka i salu Skupštine grada. U Kulturnom centru „nema slobodnih termina do Nove godine“ zbog organizovanja sadržaja „Čačak – Prestonica kulture“, a Gradska biblioteka i Naučno-tehnološki park „ne izdaju prostor za političke skupove“. Predsednik Skupštine Igor Trifunović nije nas udostojio odgovora, ali on ionako samo „priznaje sud svoje partije“.

Želimo da obavestimo građane da će se predizborni skup Narodne stranke “Siguran izbor. Ozbiljni ljudi“ održati u subotu, 9. decembra, u 17 časova u konferencijskoj sali Hotela “Aveni“, Ulica Stoje Tošić br. 12a, na kojoj će govoriti dr Aleksandar Radojević, Vuk Jeremić, Sanda Rašković Ivić i Marina Lipovac Tanasković.

Skup će se održati pod nazivom „Okrugli sto sa narodom“, i građani će moći da postavljaju pitanja vezano za politiku i stavove stranke.

Pozivamo građane da dođu, saslušaju, pitaju i da izađu na izbore nakon što promisle kome će dati poverenje da upravljaju državom.

Očekujemo Vas!

Gradski odbor Narodne stranke Čačak

Prethodni članakDanilo Tasić: Čast mi je što nastupam u Borčevom dresu
Sledeći članakPlanska isključenja struje za četvrtak, 7. decembar

6 KOMENTARA

  1. Nadam se iskreno da ni Jeremić ni Tadić neće proći cenzus, ili da že imati minimum poslanika, jer to nisu zaslužili svojom politikom. Najgore od svega je što oni sada opoziciju više napadaju nego naprednjaci i socijalisti zajedno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here