Predložite dobitnike Decembarske nagrade za 2019. godinu

2
273

ČAČAK – Čačanska gradska uprava pozvala je preduzeća, ustanove, druge organizacije i organe, grupe građana i pojedince da podnesu predloge za dodelu Decembarske nagrade grada za 2019. godinu, koja se dodeljuje se povodom Dana grada – 18. decembra.

Kako je navedeno u pozivu, nagrada se dodeljuje za naročito isticanje u privrednom, naučnom, kulturnom, prosvetnom, zdravstvenom, sportskom i drugim oblicima stvaralaštva.

Nagradu može dobiti fizičko ili pravno lice koje ima prebivalište, odnosno sedište, na teritoriji grada Čačka. Predlozi za nagrade moraju biti obrazloženi, a dostavljaju se do 31. oktobra 2019. godine. Posle ovog roka nijedan od predloga neće biti razmatran – navodi se u saopštenju gradske uprave.

Predlozi za nagrade mogu se predati na pisarnici Gradske uprave ili poštom na adresu: Skupština grada Čačka – Komisiji za obeležavanje praznika i dodelu priznanja, ul. Župana Stracimira br. 2, 32000 Čačak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSrđan Krsmanović: Protiv Užičana samo pobeda dolazi u obzir
Sledeći članakRadnik priznaje krivicu da spase direktora Radoša Milovanovića?

2 KOMENTARA

  1. Milos Stevanic i Djokovicka kao vrsni stucnjaci za ekologiju i za nikada bolju sezonu na brani, kao i za besplatna osvezenja za decu i penzionere.
    Svaka cast ljudi samo tako nastavite.

    Brze jace bolje, samo to i nista drugo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here