Predstavljanje knjige “Zlato četnika i partizana – dekonstrukcija jednog mita“ dr Miloša Timotijevića

0
263

ČAČAK – Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis“ od 2015. godine organizuje tribine o prošlosti sa ciljem da pokrene dijalog na kontroverzne istorijske teme koje se i dalje netačno interpretiraju ili izazivaju podele u društvu.

Nova knjiga: Miloš Timotijević

U ponedeljak, 4. novembra sa početkom u 19 časova u Maloj sali Biblioteke biće održana prva ovogodišnja tribina na temu mita i kolektivnog sećanja na “četničko i partizansko blago“, tj. finansiranje vojski tokom Drugog svetskog rata.

Tom prilikom biće predstavljena nova knjiga dr Miloša Timotijevića “Zlato četnika i partizana – dekonstrukcija jednog mita“. Ovaj događaj će imati direktan video prenos na fejsbuk stranici Biblioteke https://www.facebook.com/bibliotekacacak/ i mogućnost postavljanja pitanja onlajn.

U programu učestvuju dr Miloš Timotijević, autor; Borisav Čeliković, urednik izdanja, dr Vladimir Dimitrijević, recenzent i Mirko Drmanac, moderator.

Izvor: Morava info

Prethodni članakEKSKLUZIVNO: Parezanović i Trifunović više nisu na čelu čačanskih naprednjaka, postavljen novi poverenik
Sledeći članakPrekršajna prijava protiv Boška Obradovića zbog protestne šetnje

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here