Predstavnici GG “Ivan Ćalović“ organizovano dali krv

3
795

ČAČAK – Petnaestak pripadnika Grupe građana “Ivan Ćalović“ organizovano je dalo krv u prostorijama Doma kulture u Čačku.

Oni su se na ovaj način odazvali apelu Službe za transfuziju, imajući u vidu da je proteklih nedelja uočen nedostatak dragocene tečnosti.

S obzirom na činjenicu da postoji deficit krvi u Srbiji i da je počeo post, kada imamo nešto manje davalaca, Grupa građana Ivana Ćalovića odlučila se na ovaj čin i to nema nikakve veze sa politikom. Nadamo se da će ovaj naš primer slediti druge političke opcije i građani. Jesmo se odlučili na bojkot izbora ali ne bojkotujemo dobre stvari i stvari koje su u interesu građana Čačka – rekao je Aleksandar Leposavić iz GG “Ivan Ćalović“.

On je najavio da će se predstavnici ove grupacije i dalje odazivati humanitarnim akcijama, podsetivši da su i u prethodnom periodu učestvovali u akcijama usmerenim ka deci iz grada na Moravi.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIlić: Razgovarao sam sa DSS i Stamatovićem o zajedničkom nastupu na izborima
Sledeći članakPortal GMinfo četvrti put odbio novac od medijskih projekata u Gornjem Milanovcu

3 KOMENTARA

  1. Lepo receno deficit krvi… Pa gospodo iz sluzbe transfuzije Kragujevac, danas je dobrovoljno davanje krvi trebalo da bude masovnije da smo imali razumevanje nacelnice… Jedno ne političko udruzenje uputilo je molbu nacelnici da sluzba u Čačku danas ostane posle 16 casova jer 15 clanova udruzenja rade do 16 i ne mogu da ispoštuju to njihovo nazovi radno vreme za davanje krvi od 10 do 15 h… A nacelnica drska i bezobrazna jos komentarise pa nadjite vreme ili dodjite drugi dan mi ne mozemo da ostanemo duže

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here