Prelazna uprava Dveri: Pozivamo sve stare članove i nove pristalice da se uključe u naš rad

4
273

Prelazna Uprava Srpskog pokreta Dveri, koja vodi Pokret do izbora novog predsednika na vanrednom izbornom Saboru u septembru, pozvala je sve stare članove i sve nove pristalice Dveri da se aktivno uključe u rad tog pokreta.

U saopštenju Dveri, izražava se uverenje da je politička ideja te stranke i dalje najbolja na srpskoj političkoj sceni i da je njen kvalitet i uticaj mnogo veći od naših rezultata.

  • To nam govori i ogroman broj naših konkretnih političkih predloga koji su preuzeti od strane drugih u vlasti i opoziciji. Za ovih 25 godina postojanja i rada Dveri nikada nismo izneverili svoj izvorni program, bili smo uvek na prvoj liniji opozicione borbe protiv svake loše vlasti i nikada se zarad vlasti nikome nismo prodali. Grešili smo u pravljenju koalicija i nekim drugim segmentima praktičnog političkog rada, ali smo ostali dosledni u svim suštinskim elementima naše ideje i nikada nismo jedno pričali pre izbora, a drugo radili posle izbora. Zato još jednom pozivamo sve koji su glasali za Dveri u ovih 12 godina našeg političkog rada, koji poštuju našu principijelnost i koji smatraju da Dveri nedostaju u novom sazivu Narodne skupštine – da se uključe u naše aktivnosti, kako bismo što pre obnovili parlamentarni status i pokrenuli preko potrebnu promenu kompletnog korumpiranog političkog sistema koji se ovde nije menjao decenijama – navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

Naglašavaju i da se svi zainteresovani mogu javiti na broj telefona 011/ 405 22 50, putem mejla na info@dveri.rs, kao i direktnim porukama na našim nalozima na društvenim mrežama.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPromocija romana “Pakrac“ u Gradskoj biblioteci
Sledeći članakRadojević: Za 80.000 evra moglo je da se ugosti 20.000 ljudi

4 KOMENTARA

  1. Dokle ćemo na Vučićevim televizijama da gledamo Šešelja, Čedu, Čanka i Bakija Anđeljovića. Sa Draškovićem i Vučićem oni su najviše zla doneli Srbiji. Da li narod to vidi?

  2. Valjda sada svi u Srbiji vide da su Dveri najozbiljnjia politička organizacija. Dveri su želele udruživanje za dobrobit naroda i države, a mnogi u opoziciji želeli su uništenje Dveri. Vlast je odavno rekla da će sprečiti političko delovanje Dveri. Zato , patriote snažno podržite Dveri ako želite bolju Srbiju.

    • Bože pomozi ovom čoveku, ne zna ni šta priča , ni šta radi. Nedaj nam Bože više ovakvih. Ne znaju šta rade, ubiće ih mržnja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here