Premijera predstave “Snežana i sedam patuljaka“ Glumačke radionice Doma kulture (FOTO)

0
353

ČAČAK – U velikoj sali Doma kulture u petak će biti izvedena premijera predstave “Snežana i sedam patuljaka“, u produkciji Glumačke radionice Doma kulture Čačak.

U svetu u kome je sve postalo televizijski program, gde ništa ne prolazi bez žirija, kandidata i generalnih sponzora, dramski pisac Aleksandar Popović smešta radnju komada ‘’Snežana i sedam patuljaka’’.

Ovom predstavom ćemo ukazati na probleme koji su prisutni u savremenom društvu i najoštrije osuditi negativan uticaj nepotizma, korumpiranog društva i masovnih medija, kao i načina na koji oni oblikuju i predstavljaju stvarnost. Poruka predstave je da se zlo ni u kom slučaju ne isplati i da je priznavanje svoje greške važan prelomni trenutak u ispravljanju negativnih karaktera i doprinošenju harmonizaciji društva – ističe reditelj predstave Vladimir Jocović.

Scenografiju i dizajn svetla potpisuje Vojkan Petrović, kostime Marina Kaplarević, muziku Svetlana Vukomanović i Željko Pantelić, dok je za koreografije zadužena Jelena Milovanović. Šef scene je Miodrag Nikolić, organizator Jelena Puškar, majstor svetla Miloš Krdžić, majstori tona Zoran Petrović i Nedeljko Vučićević, dok je video materijal za led ekran izradio Slobodan Vukajlović i ‘’Bus plus’’ produkcija.

Glumačku ekipu čine: Minja Djelkapić, Anja Kuzmanović, Luka Bogosavljević, Ognjen Grujić, Luka Glišović, Radoje Ivanović, Aleksandra Kovačević, Ana Milutinović, Danica Lazović, Luka Mićović, Sara Tatović, Iva Radovanović, Iva Todorović, Ljubica Vasović, Sandra Ružičić, Bogdan Denić, Natalija Ćurčić, Gavrilo Marković, Mihailo Marković.

Predstava počinje u 20 sati, a cena karte je 400 dinara.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBorac slavio u pripremnom meču protiv Vojvodine
Sledeći članakTri čačanske fireme nude posao za 13 radnika

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here