Preporođena ekipa Čačka 94 igra odličnu košarku

9
682
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – Ekipa Čačka 94 Quantox u poslednjih nekoliko kola igra kao preporođena. Očigledno je da se tim psihički i fizički “digao“, dobio na samopouzdanju, i to se vidi na parketu.

U subotu je savladan jedan od konkurenata u borni za opstanak Dunav, veoma ubedljivo, rezultatom 94:59.

I pre toga je ostvaren niz kvalitetnih partija, uz podsećanje da je ekipa u prošlom kolu imala sve u svojim rukama na gostovanju protiv Dinamika, ali nije imala sreće da dođe do pobede protiv jedne od najkvalitetnijih sastava u ligi.

Kapiten Čačka 94 Radenko Pilčević kaže da je bio uveren u pobedu protiv Dunava, ali ne ovako ubedljivu.

Od prvog minuta smo u utakmicu ušli jako i agresivno i znali smo da će nam to doneti pozitivan rezultat. Konačan rezultat pokazao je da smo uradili sve kako treba i da je svih 12 igrača bilo na svom maksimumu. Treba da nastavimo da radimo kao i do sada i doći će nove pobede – izjavio je Pilčević.

Trener Đorđe Mićić pohvalio je svoje igrače zbog pristupa utakmici. On je rekao da je u pripremi utakmice napravljen plan da se od početka zaigra maksimalno agresivno i da je to ostvareno.

Veoma je važno da smo konačno svi na okupu i da imamo dobre treninge, a rezultat će onda doći sam po sebi – naveo je Mićić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakInflacija jede povećanja penzija: Sve ispod 40 odsto značilo bi da imate manje nego pre dve godine
Sledeći članakI ovog leta sezonski letovi iz Lađevaca do Tivta

9 KOMENTARA

  1. Onaj Amerikanac 24 pena, 10 skokova za 23 minuta igre,protiv Dunava. Dobre igre i bolji rezultati za ČA94 su se poklopili sa njegovim boljim igrama, posle perioda adaptacije. Ili se varam?

    • Daniels izmislja kosheve koliko dibro igra ! Da je srece pa sledece godine u Borcu ABA1 ali koliko je uprava Borca nesposobna i ovaj ce otici ispred nosa!

    • Tačno, stim za 24 minuta šutne 14 puta, skoro svaki 1-1,5 napad. Sinoć je pogađao, ali šta kada maši. Tada i nastaje problem za ekipu jer on i tada ne prestaje sa šutevima, a „neće ga“. Evidentno da kao i svaki Amerikanac koji igra u manjim klubovima igra za svoju statistiku, zabole ga da li 5., 10. ili zadnji na tabeli, njima je bitna samo njihova statistika, kao odskočna daska za dalju prodaju.

      • Pa sta je tu lose i sporno ? To svaki manji klub i zna i to je rizik koji svi preuzimaju. Da nisu dosla ova dvojica ne bi opstali u ligi nikada…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here