Pri kraju izgradnja parkinga kod manastira Blagoveštenje

9
565

ČAČAK – U Ovčar Banju su u toku završni radovi na izgradnji parkinga za manastir Blagoveštenje. Ova investicija je vredna 15 miliona dinara, a finansira je Vlada Republike Srbije, preko JP “Putevi Srbije“.

Prema rečima gradonačelnika Miluna Todorovića, koji je danas obišao radove, manastir Blagoveštenje će imati ono što nikada do sada nije imao.

Parking je urađen odlično, a omogućiće da sve više turista dolazi automobilima kako bi posetili manastir, ali i čitavu Ovčar Banju, vrhove Kablara i Ovčara i sve one jedinstvene lepote koje postoje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri – rekao je Todorović.

On je naglasio da će za nekoliko nedelja biti otvoren Prirodnjački muzej u Ovčar Banji, kao i da će u toku godine početi izgradnja vidikovca na Kablaru.

Todorić je najavio još neke projekte čija se realizacija uskoro očekuje.

Očekujemo završetak srednje deonice saobraćajnice do vrha Kablara i uređenje kompletne saobraćajne infrastrukture, koja podrazumeva i izgradnju mosta preko reke Zapadne Morave, koji će u punom profilu spojiti lučansku i čačansku stranu Ovčar Banje, izgradnju crpne stanice za fekalnu kanalizaciju, priključenje Ovčar Banje na vodosistem Rzav i još mnogo projekata, koji su planirani u okviru uređenja Ovčar Banje – rekao je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZaposleni u “Pošti“ dobili nove uniforme (FOTO)
Sledeći članakČačanska kompanija raspisala konkurs za prijem pet radnika

9 KOMENTARA

 1. Ovo je za zaplakati, majstor se slika kako od narodnih para asfaltira parking. Majstore odi do Rakove provozaj se do Gorevnice ,Preljine,Milicevca da vidis kako je unisten put ! Dzabe ti je sto se slikas narod polako pocinje da shvata ko ste vi a ko si ti to dokazuje cinjenica da svake godine 40 miliona potrosis kroz budjet al nikako da objavis na sta !

 2. Milune, država, poreski obveznici plaćaju, Putevi izvode radove, čemu tvoje fotkanje i funkcionerska kampanja svaki dan? Nisu lokalni izbori, čoveče.. Tu ćemo tek pokazati svoju volju, kad uzmemo u obzir svo ovo zagađenje, behatoniranje grada, kadrovanje u zdravstvu, propast Borca, nezavršen bulevar, ograde u Aveniji, tetkin zid, otimanje poseda sa seoskih područja, itd, itd…

  • A ja tebe pitam, ako imaš dovoljna mozga da mi odgovoriš. A gde su bile te pare poreskih obveznika pre Miluna? Porez se i tad plaćao, a radova nigde nije bilo. Nike valjda da si zaboravio kako je u gradu bilo? Da su prethodni asfaltirali bar trećinu onoga sto je za Milunovog mandata uradjeno, on ne bi imao šta da asfaltira.

    • Kako da ne. Naročito je bilo lepše blato i prašina na gradskoj plaži ili raspali blokovi kod Pelivana. I mali plato kod Doma kulture. I deo šetališta kod Rajfajzen banke. I bedem sa razvaljenim asfaltom i polomljenim klupama. Stvarno bilo mnogo lepše, nema šta. Možda ti Sinatra nisu bot ali imaš ozbiljan problem sa percepcijom stvarnosti.

   • Prvo, to vreme koje pominješ, Milun je opet bio uz vladajuću strukturu, uz žute. Drugo, Milun ima 40 miliona evra budžet, što ni u vreme Ilića nije bilo.. Samo, tad pare nisu išle na behatone, ograde i tetkine zidove, reka nije bila zagađena i mogao si da se kupaš iako je plaža bila samo u planu, vazduh je bio čist.. Ti imaš mozak, ali pamćenje ravno poštanskom sandučetu..

    • Možeš i sad da se kupaš u Moravi ali se vi iz Premeće plašite vode kao i svi seljaci. Celo prošlo leto sam se kupao u Moravi kao i ceo život pre toga a ovog ću leta. Plaža nikad lepša, Morava nikad čistija. Milina prava. Mogu i da te naučim da plivaš, seljoberu.

    • Vidiš koliko nemaš mozga. A gde je bio budžet prethodnim gradonačelnicima? Misliš došao Milun upotrebio čarobni štapić i dobio toliki budžet. Da bar malo imaš mozga znao bi da grad nema štampariju novca pa da sam odredjuje budžet, već on zavisi od broja zaposlenih i poreza na plate, transfernih sredstava od države (koja su na istom nivou zadnjih 20 godina) i uopste od razvoja grada i privrede u gradu. Eto i sam si, a da toga nisi ni svestan priznao da je Milun najuspesniji gradonačelnik grada Čačka

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here